چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازمحلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودموخودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه 😊💖 منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡 منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞 منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
ازدواج با ادمی ک مطابق معیاراتونه خوبه ولی نه زود..چون درهرصورت ازدواج با ی سری مسائل و درگیریهایی همراست..درکل ازدواج با ادم خوب وهمراه خوبه ولی نه زود و نه دیر
بازم انتقالم منفی شد😭😭😭 ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه 😊💖 منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡 منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞 منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
من ک دارم خونه بابام عشق میکنم خوشبختی ینی همین روزام دیگه😍نمیخام با اومدن شوهر این خوشبختیو از دست بدم(هی فک کنم کجاست، چکارمیکنه، کی عروسی میکنیم،کرونا نگیره ، حرف مادرشوهرم این بود، خاهرشوهرم اینوگفت،خونه و ماشین وکار و ....)