2777
2789
عنوان

وزارت بهداشت و کرونا

372 بازدید | 18 پست

به گفته معاون آموزشی وزیر بهداشت آقای دکتر حق دوست داروهایی که برای کرونا تجویز میشه اصلا تاثیر گذار نیستند و میگن ما به بیمارامون توصیه می‌کنیم که بخرید دارو ها رو اما استفاده نکنید و به گفته معاون وزیر بهداشت آقای دکتر حریرچی آمار کشته های ما و دنیا بخاطر ایست قلبی ناشی از ترس و پدیده ی پلی فارمسی( یا همون تداخل دارویی) هستش یعنی انقدر داروهای مختلف تجویز میکنن که بخاطر تداخل اینها با هم قلب دچار ایست میشه و مرگ و میر بالا میره به همین سادگی😊

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کار استراحت و نوشیدن مایعات و نترسیدن هست مگر اینک حالت وخیم بشه 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بخریم اما نخوریم ؟؟؟چه کاریه آخه؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

آره منم دیدم واسه من کلروکین داد خوردمش تپش قلب وعرق واسهال گرفتم قطعش کردم خوب شدم لب نزدم به هیچی

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

من خودم و بقیه اعضای خونوادمون گرفتیم من دکتر نرفتم اما بقیه تست پی سی آرشون مثبت شد و همه با استراحت و استفاده از داروی امام کاظم و بدون استفاده از داروی شیمیایی خاصی خوب شدیم

من بدن درد، تب و لرز، تنگی نفس داشتم و در عرض سه روز خوب شدم با همین دارو منتها هنوز حس بویایی و چشاییم خوبه خوب برنگشته حدودا بعد یک ماه ولی حال جسمیم بعد 3 روز خوب شد البته من نمیدونم کرونا داشتم یا نه اما به گفته پزشکا که هر علامتی کرونا ست مگر اینکه خلافش ثابت بشه پس مشکل من هم کرونا بوده قطعا

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊
بخریم اما نخوریم ؟؟؟چه کاریه آخه؟

چون بی تاثره، لابد خریدنش باعث دلگرمی میشه وگرنه چیزه دیگه ای به ذهن من نمیاد