2777
2789
عنوان

اگر از کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 26 پست
آفرین خدا خیرت بده حرف دل منو زدی هر چی خدا بهش بده ولی نیان جلو روی من بگن و بخوان بزرگش کنن

حق داری

آرامش ادمو میگیرن

خب چیکار کنیم 🙄🙄

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه کلا اززندگیم حذفه

میدونی از اینکه بخوان بزرگش کنن جلو من حالم بد میشه

اون اصلا چشم نداشت و نداره زندگی منو ببینه 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
حق داری آرامش ادمو میگیرن خب چیکار کنیم 🙄🙄

نمیدونم چیکار کنم به این فکر میکنم با کارایی که اون کرده و بلاهایی که سر زندگیم میخواست بیاره یا سر زندی یه بیچاره ای آورد با دخالتاش حالا چرا باید پیشرفت کنه 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
ن من اون اهمیت نمیدم  قظعا حالشو میگیرم

اصلا نمیخوام بهش فکر کنم که بخوام حالشو بگیرم فقط میخوام دلم آروم شه

پس بهتر اصلا اهمیت ندع فک کن اصن نیس

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نمیدونم چیکار کنم به این فکر میکنم با کارایی که اون کرده و بلاهایی که سر زندگیم میخواست بیاره یا سر ...

تا کجا میخان بتازن ب نظرت

ی دفعه کیش و مات میشن

چنین است رسم سرای درشت

گهی پشت ب زین و گهی زین ب پشت...

همین ک وجدانت راحته و سرت پیش خدا بالا

بالاترین نعمته 👌

تا کجا میخان بتازن ب نظرت ی دفعه کیش و مات میشن چنین است رسم سرای درشت گهی پشت ب زین و گهی زین ب ...

یعنی به نظرت یه روزی میفهمه بعید بدونم خودخواه تر از این حرفاس بی خدا تر از این حرفا به قول دوستمون وجدان آ م راحت باشه ☺

همین ک وجدانت راحته و سرت پیش خدا بالا بالاترین نعمته 👌

گل گفتی ان شاالله ادم جلوی خدا سرافکنده نباشه