2777
2789
عنوان

کی اینطور بود واقعا؟

321 بازدید | 55 پست

کیا تاپیک افسردگیمو خوندن؟

یعنی کسی نیس مثه من بوده و درمان شده باشه؟😥

اگه تاپیک افسردگیمو نخوندی بدو بخونو بگو چطور درمان شدی😷

توروخدا الان ی سری میان میگن قرآن بخون ورزش کن ادم افسرده اگه حوصله ورزش داشت افسرده نمیشد که😩

دکتر باید بری خانم گل 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

عزیز قران و دعا خوندی و نتیجه نگرفتی؟

مشاور چی؟

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی دلم میخواد برم اما میگم اگه خوب نشم چی

اگه خوب نشی چی؟🤨پس دکتر چیکار میکنه؟

فکر نکنم خیلی افسرده باشی البته 

ولی قرصایی ک میده شده باید ۵ سال بخوری تا زمانی ک خودش قط کنه اگه سرخود بخوری نخوری عود میکنه افسردگی

نه دو یا سه تا تاپیک با موضوع افسردگی شدید

باید بری دکتر‌عزیز من 

اینا با ورزشو و دعا و جمع خنده و خوش گذرونی خوب نمیشه

دکترم پیری دارو میده حرف میزنه امکان نداره خوب نشی

اگه خوب نشی چی؟🤨پس دکتر چیکار میکنه؟ فکر نکنم خیلی افسرده باشی البته  ولی قرصایی ک میده شده ...

نمیدونم انگاری ی جوری ریشه زده تو وجودم تو احساسات نسبت به شوهرم بااینکه شوهرم اصن کاری باهام نکرده ها خیلی ادم خوبیه

انقد نذری دادم خسته شدم😩😩مشاور نرفتم همش فک میکنم خوب نمیشم دیگه😥

نذری نه . قران بخون هر روز و دعا های مختلف . من خودم وقتی میخونم خیلی ارامش میگیرم

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .
خیلی دلم میخواد برم اما میگم اگه خوب نشم چی

خوب میشی حتما گلم نگران نباش. مامانم یه چند سالی افسردگی فصلی داشت، پاییز و زمستون اصلا حوصله ی هیچی رو‌ نداشت فقط دلش میخواست دراز بکشه بخوابه، نه کار خونه نه آشپزی نه بیرون رفتن نه غذا خوردن، هیچی اصلا. رفت دکتر یه مدت دارو مصرف کرد خوب شد.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

علائم افسردگیت چیه میتونم بدونم؟

قبلا خیلی وحشتناک بود حالم فقط میخواستم بمیرم دوهفته لب به هیچی نزده بودم حتی ی چای الان ی جوری شدم هیچی واسم معنی نداره هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی واسم جذاب نیس دلم میخواد شوهرمو بزارم و برم وقتی شوهرم بهم میگه دوست دارم مثه ماست نگاش میکنم فقط دهنم وا نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز