2777
2789
عنوان

کی اینطور بود واقعا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 55 پست
نمیدونم انگاری ی جوری ریشه زده تو وجودم تو احساسات نسبت به شوهرم بااینکه شوهرم اصن کاری باهام نکرده ...

یه چیزیو رک بگم ک اصلا ب نظرم افسردگی نیست ی احساس نارضایتیه ک دلیلشو پیدا نمیکنی احتمالا 

چون کسی ک‌افسردس ن تایپک میزنه و نه فکر میکنه ک بره دکتر یا نه!

من دوسال پیش گرفته بودم حتی جون نداشتم راه برم کلی وزن کم کردم حرفم نمیزدم درباره دکتر کلا خواب بودم 

ب زور بلندم کردن بردن دکتر 

فک کنم درصد زیادی از مشکلی که داری تلقینه اگه نه ی مشاوره تلفنی یا انلاین براش بگیر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب میشی حتما گلم نگران نباش. مامانم یه چند سالی افسردگی فصلی داشت، پاییز و زمستون اصلا حوصله ی هیچی ...

متاسفانه من تو تابستون اینطورشدم حالم از روزای افتابی بهم میخوره روزای بارونی هم واسم دلگیر شده بااینکه قبلا حتی از طوفان هم لذت میبردم

قبلا خیلی وحشتناک بود حالم فقط میخواستم بمیرم دوهفته لب به هیچی نزده بودم حتی ی چای الان ی جوری شدم ...

فردا ی زنگ بزن وقت دکتر بگیر 

کدوم شهری؟اگه تهرانی من دکتر خودم خوب بود دوس داری معرفی کنم ی وقت ازش بگیر 

فردا ی زنگ بزن وقت دکتر بگیر  کدوم شهری؟اگه تهرانی من دکتر خودم خوب بود دوس داری معرفی کنم ی و ...

نه گلم ممنونم من رشت هستم اما اگه دکتر روانپزشک یا روانشناس پیجشونو داشتی ایدیش رو بهم بگو 

متاسفانه من تو تابستون اینطورشدم حالم از روزای افتابی بهم میخوره روزای بارونی هم واسم دلگیر شده باای ...

فقط این مدلی که نیست من فقط مثال زدم، هستن بهار و تابستون اینجور میشن، هستن کل سال اینجورن. منظور دکتر رفتن ‌ و نتیجه گرفتن بود.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز