2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 36 پست
منم خیلی حساسم سر رفت و امدش با دوستاش 🤕 ب نظرم باهاش حرف بزن ک فردا رفتیم خونه خودمون نباید اینجو ...

ببین من خیلی حساس نیستم چون همونطور که من حق دارم با دوستام وقت بکذرونم اونم حق داره

ولی شب خوابیدن و نمیپسندم🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

نمیدونمم باید چیکار کنم

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
خدا کنه اصلا خوشم نمیاد از این کار که شب پیش هم باشن

خو الان چون خونه خودتون نیستین هنوز حس مسولیت نداره ولی بعدا ک شب تورو خونه ول نمیکنه بره پیش اون..

شوهر منم با یه دوستش خیلی صمیمی بودن شبانه روز باهم بودن بعد ازدواج دیگه اصن وقت نداره بنده خدا دوسشتو ببینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به خودش داره عزیزم اگه رفیق باز نباشه بعد ازدواج میزاره کنار این شب نشینی ها رو اگه هم باشه ...

امیدوارم 🤷🏻‍♀️

بیشتر با همین یه نفر خیلی در ارتباطه

دعا کن زن بگیره😂

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

چه معنی داره شب پیش زنش نباشه 

بنظر منکه زنو شوهر بجز موارد ضروری مث پرستاری پدر مادر نباید شب از خونه خودشون بزنن

دیگه برا خاب باید خونه خودشون باشن 

شمام سفت بگیر چه کاریه دوستشه اون به شما اجازه میده بری خونه دوستات شب بمونی؟؟؟؟ اونم تو خونه باشع

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
ببین من خیلی حساس نیستم چون همونطور که من حق دارم با دوستام وقت بکذرونم اونم حق داره ولی شب خوابیدن ...

خب درسته 😂😂

باهاش حرف بزن بگو ک برنامه رفت و امدت با دوستات بعد ازدواج چجوریه؟

چون هرچقد ما  راهنماییت کنیم تا با خودش حرف نزنی نمیتونی ب جواب قطعی برسی .اخه هر کسی ی شخصیتی داره ب خود طرف هم بستگی داره

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
چه معنی داره شب پیش زنش نباشه  بنظر منکه زنو شوهر بجز موارد ضروری مث پرستاری پدر مادر نباید شب ...

عزیزم اخه هنوز خونه خودمون نرفتیم

وقتی من خونه مامانم اینا باشم میگه میرم

اره میذاره بمونم خونه دوستم

خب درسته 😂😂 باهاش حرف بزن بگو ک برنامه رفت و امدت با دوستات بعد ازدواج چجوریه؟ چون هرچقد ما &nbs ...

میگه من خوشم نمیاد از محدودیت

این مدل حرفارو بهش بزنم ازش این سوالو بپرسم ماراحت میشه

خو الان چون خونه خودتون نیستین هنوز حس مسولیت نداره ولی بعدا ک شب تورو خونه ول نمیکنه بره پیش اون.. ...

امیدوارم درست بشه بعدا🤷🏻‍♀️

حالا فعلا که عقدی و همین که مخفی نمیکنه خیلی خوبه. ولی بعد از عروسی فقط سالی دوبار اجازه بده.از همی ...

اره عزیزم

ممنونم🥰

میگه من خوشم نمیاد از محدودیت این مدل حرفارو بهش بزنم ازش این سوالو بپرسم ماراحت میشه

اره مردا بدشون میاد 😕

خب امیدوارم درست بشه بعدا 

مطمئنن بعد ها ک تو رو تنها نمیزاره بعد بره پیش دوستش 

نگران نباش ان شاالله خیره 

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻