2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 36 پست

سخت نگیر عزیزم از لحاظ روانشناسی ام مردا گاهی احتیاج دارن تنها باشن یا با دوستاشون باشن بستگی ب دوتا چیز داره 20 درصد اون دوستش ک چطور آدمی باشه 80درصد خود شوهرت ک چقدر جنبه داره و تاثیر پذیره از کسی یا حرفی.من شوهرم دوستای دوران مجردیش دوستای من هممون باهم دوستیم اکیپ شدیم چ مجردا چ متاهلا خیلی خوبه مثل فامیلیم تو گرفتاریا و خوشیا با همیم .

ادم نظرات رو که میخونه کلی تعجب میکنه.اگه یه خانم بگه شوهرم از دوستی با اطرافیانم نگرانه یه عده میگن بیخود میکنه مگه اسیر گرفته وبرده شی ولی اگه همین سوال برعکس بشه همونا میگن وای مرد رفیق باز بده ونباید با کسی دوست باشه وحق نداره.😁😁

#نه_به_فمینیسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین اولا که الان که خونه خودتون نرفتین یه ببخشی از روزش که پیش تو نیست رو حق داره با دوستاش باشه. و اگه طرف ادو سالمی باشه و کار خلافی مثل مشروب و مواد و قمار و... اینا نباشه مشکلی نیست بودن پیش دوستش. مطمئنا بعد ازدواج دیگه شب نمیمونه اونجا. ولی هر کدوم رفقای خودتون رو داشته باشید و محدودش نکن چون اونم تو رو محدود میکنه. بعد که افتادین تو روال زندگی و سنش رفت بالاتر عملا دیگه رفت و امد ها خیلی کم میشه. نگران نباش. ولی اگه خیلی حساسی حتما باهاش صحبت کن. 

عزیزم اخه هنوز خونه خودمون نرفتیم وقتی من خونه مامانم اینا باشم میگه میرم اره میذاره بمونم خونه دو ...

عه اها عقدین 😁 چه عصبی شدما 

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
بگرد واسه پسره زن پیدا کن فکرکنم درست بشه😬🙃

بخداااا

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
چجوری اجازه نمیدی اخه هیچ دلیلی قانعش نمیکنه اخرشم ازم ناراحت میشه میگه مگه من تورومحدود میکنم

نه خب من جایی برم ازش اجازه میگیرم اونم جایی بره بهم میگه که مثلا فلان جا میرم 

بعدشم که مثلا جایی که بخواد بمونه 

میگم اگه بری ازت ناراحت میشم 

اونم نمیره دیگه