2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

599 بازدید | 36 پست

بچه ها

ما عقدیم هنوز نرفتیم خونه خودمون

بعد شوهر من یه دوست خیلی صمیمی داره 

هر هفته همدیگرو مرتب میبینن 

یه بار چند وقت پیش شوهرم گفت من میرم شب خونه دوستم 

شبم همونجا میمونم منم هیچی نکفتم گفتم برو 

حالا امروز دوباره میگه این هفته یه شب میرم پیش فلانی 

پیش همدیگه باشیم و اینا

من واقعا منکر این نیستم که حرصم میگیره ها

ولی بیشتر نگران اینم که بعدا این صمیمیت بینشون اسیب بزنه به زندگیمون 

شماها چی میگین!؟ 🥺

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که اصلا اجازه نمیدن شب جایی بمونه یا خونه خودمون باید باشه یا خونه خودشون  منم عقدم

چجوری اجازه نمیدی اخه

هیچ دلیلی قانعش نمیکنه

اخرشم ازم ناراحت میشه

میگه مگه من تورومحدود میکنم

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
مجرده دوستش؟

اره

نمیتونم قطعی بگم ولی احتمالا بعد اینکه برید خونه خودتون درست میشه

خدا کنه

اصلا خوشم نمیاد از این کار که شب پیش هم باشن

بزن پاشو بشکون ک اگ از الان سفت نگیری بعدا بخاطرش مکافات میکشی

🙂😂 حالا دیگه در این حد هم نه🤦🏻‍♀️

زیاد سخت نگیر شوهر منم هرشب هرشب پیش دوستش بود  البتع شب نمیموندهیچی بهش نمیگفتم اما الان یمدته ...

سخت نمیگیرم ولی خودم درونا اذیت میشم 😑😑😑

منم خیلی حساسم سر رفت و امدش با دوستاش 🤕

ب نظرم باهاش حرف بزن ک فردا رفتیم خونه خودمون نباید اینجور باشه ک از وقت من بزنی واس دوستت 

شوهر من ک بهم گفت ی روز در ماه میزارم ک با دوستام مجردی بریم تفریح 😐منم مخالفت کردم شدید 😑اونم دیگ هیچی نگفت😏😒از الان باید سفت بگیری 

منم عقدم😣

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻