2777
2789
من شنیدم خیلی سخته فقط از ته قلبم ميخوام خدا جواب تمام انتظار ها و زحماتتونو بده بچه های خوشبخت و سا ...

تروخدا برام دعاکنین نتیجه بگیرم پولشو بازور جورکردیم.قرعه کشی نوشتم تا بتونم برم ای وی اف.تروخدا دعاکنین منو

خدا هست🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تخمک کشی کردم س ماه پیش..باید برم انتقال پام پیش نمیره..نمیدونم چرا..هی فکرمیکنم اگه نشه خیلی ناامید میشم😭😭😭😭

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
گلم این مهربونی و بزرگواریتو نشون میده احتمالا هم وضع زندگیت یا رفتار همسرت و یا چیزای دیگه باعث شده ...

اره ما وضعیت مالیمون خیلی خوب بود.بهترین جهاز رو داشتم.از خودم تعریف نمکنم ولی هرچی بگم شوهرم انجام میده

ولی گوجه کاشتیم ورشکست شدیم همه پولامون از دستمون رفت بخدا انقد مسخرم میکرد بابت ورشکستگی.الانم شوهرم سرکارمیره خداروشکر درامدش خوبه ولی جون خیلی بدهکاربودیم نتوتستیم پول جمع کنیم من قرعه کشی نوشتم درومد تابریم ای وی اف

خدا هست🌱
ایشالا که دامن همتون سبز بشه...🙏🙏🙏 عزیزان در مورد ای وی اف تعیین جنسیت اطلاعی ندارید؟ استارتر ، ...

عزیزم ی نصیحت خواهرانه میکنم اگ مشکل نداری نرو دنبال ای وی اف.

هزینه تعیین جنسیت برای هر جنین یک میلیون و نیم هست البته درمرکز ابن سینا در بقیه جاها خبرندارم.

اگ جنسیت خاصی مدنظرتونه ب این فک کنین ک ما درحسرت مادرشدن میسوزیم فقط ی بچه سالم ک بهمون بگه مامان دختر پسر فرق نمکنه

خدا هست🌱
اره ما وضعیت مالیمون خیلی خوب بود.بهترین جهاز رو داشتم.از خودم تعریف نمکنم ولی هرچی بگم شوهرم انجام ...

زندگی سختی داره بالا پایین یه روز داری یه روز نداری این مشکلا رو همه دارن اون خیلی بیشعوره که با زمین خوردن شما خوشحال شده و مسخرت کرده

انشاالله همه چی رو به راه میشه وضع مالیتون دوباره مثل سابق خوب میشه و صد البته چنتای بچه سالم و صالح هم بدنیا میاری

عزیزم ی نصیحت خواهرانه میکنم اگ مشکل نداری نرو دنبال ای وی اف. هزینه تعیین جنسیت برای هر جنین یک می ...

عزیزم ایشالا که خدا حاجتت رو بده

چرا میگی نرم عزیزم؟ هزینش؟ یا اینکه ممکنه خطری داشته باشه؟

ایشالا که دامن همتون سبز بشه...🙏🙏🙏 عزیزان در مورد ای وی اف تعیین جنسیت اطلاعی ندارید؟ استارتر ، ...

خانمی من مشهدم هزینه ای وی اف نمیدونم اما ای یو ای با تعیین جنسیت تقریبا ۹۰۰ در میاد

زندگی سختی داره بالا پایین یه روز داری یه روز نداری این مشکلا رو همه دارن اون خیلی بیشعوره که با زمی ...

وای خیلی ممنونم یعنی اونروزو میبینم من؟

من باهمه شرایط ساختم دوس نداشتم کسی از دستم نارحت شه که زندگیه خودمم تلخ شه.مطمعنم اگ ب این ارزوم برسم حرفاشو فراموش میکنم.بخدا ادم کینه ای نیستم ولی اخه خیلی ادم باید نامرد باشه.این دست من نیس ک خدانخاسته فعلا بچه داشته باشم دیه چیکازکنم

خدا هست🌱
عزیزم ایشالا که خدا حاجتت رو بده چرا میگی نرم عزیزم؟ هزینش؟ یا اینکه ممکنه خطری داشته باشه؟

تعیین جنسیت ارزش این سختی رو نداره.میدونی چقد این داروها برای بدن مضره.مامجبوریم چون بچه نداریم ولی شما ک خداروشکر مشکل نداری چرا پا تو این راه پرخطر میزاری.من عقیده خودمو میگم ب دیدکاه کسی هم توهین نمیکنم ولی واقعا دختر یا پسر چ فرق داره.بخدا دعا کن ی بچه سالم و صالح داشته باشه.این مهمه نه اینکه دختر یا پسر

خدا هست🌱