2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من خیلی از طرف اطرافیان تحت فشارم ی جاریم سه تا بچه داره بچه اخرش یک سالشه.بهم میگف وای شوهر ...

چه ادم بیشعوری واقعا من درک نمیکنم چه سودی بهشون میرسه اینطوری زخم زبون میزنن

عزیزم شما واگذارش کن بخدا خودتم ناراحت نکن از بی عقلی و بیشعوریش یه چیزی گفته

خداروشکر که من جاری ندارم

بازشرایطی اونایی ک تو شهرای بزرگ زندگی میکنن چون اکثرا خونه های جدا دارن.منم باز اگ خونم جدابود انقد تو فکر نبودم.توی ی جیاط با مادرشوهر مدام حیاط شلوغه.میخاستم برای ای وی اف برم خونه مادرم ولی اوناهم خونه رو تعمیرمیکنن.خیلی تحت فشارم

خدا هست🌱
بخدا صب بیدارمیشم انگار ی چیزو گم کردم.ی جای خالی ی خلا تو زندگیم دارم.اخه خیلی بچه دوستم

دقیقا منم مثل تو خیلی وقت ها  بی تاب میشم. مخصوصا خبر بارداری می‌شنوم میگم خدا حفظ کنه براشون ولی ای کاش منم باردار بودم. همه ی حرفاتو درک میکنم. ولی باهاش کنار بیا. دیگه قسمت اینه که ما با سختی بچه دار شیم. من کل انتقالم بی تاب بودم و میگفتم منفیه. و واقعا هم منفی شد

دیگه دفعه بعد نمیخوام واکنش نشون بدم. هرچی شد. 

یه صلوات مهمونم کنید
چه ادم بیشعوری واقعا من درک نمیکنم چه سودی بهشون میرسه اینطوری زخم زبون میزنن عزیزم شما واگذارش کن ...

بخدا دلم نمیاد واگزارش کنم ب خدا.گفتنش خوب نیس ولی بقران شب عید بود دخترش لباس میخاس پول نداشتن.منم قزار بود برم مانتو بخرم ب شوهرم گفتم من مانتو نمیخام اون پولو بده وایسا دل دختر نشکنه بزار لباس بگیره من مانتوی قبلیمو میپوشم ولی بزار اون لباس جدید تنش باشه.

هرچی میخام بیخیال بشم نمیشه هرروزم چون میبینمشون تانیام اون حرف یادم بره ی جدیدشو میگع بخدا کم اوردم

خدا هست🌱
بخدا صب بیدارمیشم انگار ی چیزو گم کردم.ی جای خالی ی خلا تو زندگیم دارم.اخه خیلی بچه دوستم

من البته خانواده شوهرم میدونن که شوهرم مشکل داره. چیزی نمیگن. تو هم اگه تحت فشارت گذاشتن به مادرشوهرت بگو فقط. اون وقت اگه جاریت حرفی بزنه مادرشوهرت حتما ضایعش میکنه

یه صلوات مهمونم کنید
دقیقا منم مثل تو خیلی وقت ها  بی تاب میشم. مخصوصا خبر بارداری می‌شنوم میگم خدا حفظ کنه براشون و ...

وای اره اتفاقا زنداداش جاریم دوسال بعد من عروسی کرد بلافاصله باردارشد الان یک سالشه جاریم انقد میگه ها

همش میگه اونا چقد بعد تو عروسی کردن گفتم حساب عروسیه ما ک دست توعه تو بهتر میدونی .انقد پرروعه از رو نمیره همش باخنده حرفاشو میچسبوته

خدا هست🌱
من البته خانواده شوهرم میدونن که شوهرم مشکل داره. چیزی نمیگن. تو هم اگه تحت فشارت گذاشتن به مادرشوهر ...

مادرشوهرم و خاهرشوهرم میدونن جاری بزرگمم میدونه.اینو همه شناختن ب این جاریم حرفی نمیزنن.

بخدا همه ضایعش میکنن ولی انگار پوستش کلفته همش میخنده 

خدا هست🌱

من شنیدم خیلی سخته فقط از ته قلبم ميخوام خدا جواب تمام انتظار ها و زحماتتونو بده بچه های خوشبخت و سالم و خوش قدم آخه خاله منم ای وی اف کرد خیلی عذاب کشید ولی الان چهارتا پسر داره اون مشکل از خودش بود 

بخدا دلم نمیاد واگزارش کنم ب خدا.گفتنش خوب نیس ولی بقران شب عید بود دخترش لباس میخاس پول نداشتن.منم ...

وقتی سه تا آورده باید فکر این روزارو هم می‌کرد که وضع مالی خوبی نداره. طفل معصوما آینده میخوان.الکی نیست که. 

یه صلوات مهمونم کنید
بخدا دلم نمیاد واگزارش کنم ب خدا.گفتنش خوب نیس ولی بقران شب عید بود دخترش لباس میخاس پول نداشتن.منم ...

گلم این مهربونی و بزرگواریتو نشون میده احتمالا هم وضع زندگیت یا رفتار همسرت و یا چیزای دیگه باعث شده جاریت حسودی کنه اینطوری بد باهات صحبت کنه

ایشالا که دامن همتون سبز بشه...🙏🙏🙏

عزیزان در مورد ای وی اف تعیین جنسیت اطلاعی ندارید؟

استارتر ، میشه یه لطف کنی این بار که رفتید مرکز ، درمورد هزینه ای وی اف جنسیت و درصد موفقیتش برام سوال بگیری و خبرم بدی؟

مشکل نازایی ندارم.