2777
2789
شما رفتی ارمغان اونجا ای یو ای انجام دادی چطوری بود؟منظورم از همه لحاظه من استرس دارم یه خورده واسه ...

من دکترم وقت داد گفت فلان روز برو اونجا سونو بده بعد ای یو ای، ظهر سونو دادم همسرم آزمایش را انجام داد، عصر هم ای یو ای. 

دکتر خیلی دستش سبکه. خانوم کناریم 5 بار ای یو ای کرده بود میگفت هیچ جایی مثل دکتر انجام نمیده راحت و سریع

گلم تو هم بگو من هنوز خودم بچه ام و برام زوده برم زیر بار مسئولیت. میخوام از جوونیم لذت ببرم و خوش ب ...

گفتم گف اگ بچه بودی نباید شوهر میکردی.گفتم من مشکلی با بچه ندارم ولی میخام درسمو ادامه بدم.گف خبرنداری تو روت نمیگن پشت سرت همه میگن بچش نمیشع.گفتم برام مهم نیس دیگران چ فکری راجبم میکنن

خیلی بی محلی میکنم بهش ولی خیلی سیریشه.منم خودمو تو جمع اصلا نمیبازم ولی بعدش کارم گریست.بخدا خیلی نامرده اینجوری توروی ادم میگه.همیشه فک میکنم میگم اگ من بچه میداشتم و اون بچه نداشت حتی روم نمیشد پیشش بچه بغل بگیرم ک خدانکرده دلش بشکنه

خدا هست🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تخمک کشی کردی؟ فعلا باید بری برای شروع آمپولای تخمک کشی. برو تاپیکم بخون همه رو نوشتم

نه هنوز.

تاپیکتو خوندم واقعا اشکم درومد از ته دل برات دعاکردم ایشالا نتیجه میگیری

خدا هست🌱
میدونی چون مرد من نرفتم پیشش خودم مشکلی با این قضیه ندارم اما همسرم قبول نکرد ولی بهش گفتم اگه خدای ...

عزیزم انقد رفتار محترمانه داره که حد نداره، من حتی روم نمیشد پیش خانوم برم برای معاینه ولی رفتار این مرد یک چیز عجیبیه

من دکترم وقت داد گفت فلان روز برو اونجا سونو بده بعد ای یو ای، ظهر سونو دادم همسرم آزمایش را انجام د ...

به من گفتن ۷ صبح بیا😑بدموقعس تو خواب و بیداری میرم 😥

چن نفری میفرستن تو اتاق واسه ای یو ای؟

گفتم گف اگ بچه بودی نباید شوهر میکردی.گفتم من مشکلی با بچه ندارم ولی میخام درسمو ادامه بدم.گف خبرندا ...

آره متاسفانه مایی که دلمون برای همه زود میسوزه و همه رو درک میکنیم خدا بهمون بیشتر سختی میده انگار. حکمتش چیه نمیدونم. 

ولی واقعا سنت کمه. الان حرص بچه رو نخور فعلا خیلی وقت داری ولی پیگیر درمانت باش. 

یه صلوات مهمونم کنید
نه هنوز. تاپیکتو خوندم واقعا اشکم درومد از ته دل برات دعاکردم ایشالا نتیجه میگیری

ممنونم عزیز دل. 

ان شاء الله که شما هم همین روزا نی نی میاد توی دلت و به آرزوت میرسی

یه صلوات مهمونم کنید
آره متاسفانه مایی که دلمون برای همه زود میسوزه و همه رو درک میکنیم خدا بهمون بیشتر سختی میده انگار. ...

۱۴سالگی ازدواج کردم۱۶سالگی برای اولین بار رفتیم مرکز درمان.نمدونم ابن سینا رفتید یا نه ولی اکثرا ۳۵سال ب بالامیان.وقتی پذیرش میکرد سنمو اینو گف بخدا چندنفر برگشتن نگام کردن.ی خانومه گف وای توجای نوه منی توچرااومدی اینجا.

واقعا برای خودمم سخته ولی مجبورم این ی غریزه ست ک خدا درونمون قرار داده غریزه مادرشدن.شب و روزم شده فکرکردن ب بچه.مدام میگم وای کی بچم ب دنیا بیاد کی بهم بگه مامان یعنی میشه

خدا هست🌱