2777
2789
من اون ماهی که ای یو ای کردم 18 و 16دو تا داشتم، ولی منفی شد. دکتر بهم دارو داد برای دو ماه بعد، فول ...

خب عزیزم وقتی طبیعی باردار میشی دیگه چرا ای یو ای میکنی. برو دکتر دارو تجویز کنه

یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید قبلش حتما وقت بگیرم؟مثلا نمیشه همین ک پریود شدم حرکت کنم وقتی رسیدم روز دوم باشه؟

عزیزم باید بدونی چه روزایی مطب هستن دیگه. مگه دکتر نگفت روز دوم یا سوم هم میتونی بیای؟ باز تماس بگیر بپرس

یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها من خیلی از طرف اطرافیان تحت فشارم

ی جاریم سه تا بچه داره بچه اخرش یک سالشه.بهم میگف وای شوهرم میگه اگه این بزرگ بشه چیکارکنیم اخه خونه ک بچه نداشته باشع ب دردنمخوره من خیلی دلم شکست.ولی نفرینش نکردم چون دلم نمیاد کسیو نفرین کنم.

یامثلا تو جمع بهم گف گربه حیاط ما هفته ای هشت تا میزاد تو اندازه گربه هم نیستی

خیلی نارحتم بچع ها دعاکنین ماچون توی شهر کوچیک زندگی میکنیم و اکثرا خونه هامون پیش همه من حیاط مادرشوهرمم و نمیشه قطع رابطه کرد همیشه بهم نیش میزنن

خدا هست🌱
چه جالب ولی فکر کنم بچه هاش خارج اند. خودش هم سن بالاست ولی رفتار و آرامشش عالیه عالی

نمیدونم والا

همسرم میگفت برادر همکارش هزینه ای وی اف و دارو درمان نداشته پیش دکتر ترک زاده رفتن رحم خانمشو بادکش کرده بعد ۱۲ سال بچه دار شدن

نمیدونم والا همسرم میگفت برادر همکارش هزینه ای وی اف و دارو درمان نداشته پیش دکتر ترک زاده رفتن رحم ...

خیلی کارش خوبه، هربار رفتم مطب دیدم براش گل و شیرینی میارن. من تعریفشو خیلی شنیدم

الان از عید که سقط کردم فعلا خبری نشده، میگم شاید باز نشم

عزیزم شما وقتی تونستی ی بار طبیعی باردار بشی خیلی خوبه.ب ما دکتر اعلنا گفتع باید بیاید ای وی اف هیچ راهی نداره.بنظرم پنج شش ماهم صب کن انشالله نتیجه بگیری

خدا هست🌱
بچه ها من خیلی از طرف اطرافیان تحت فشارم ی جاریم سه تا بچه داره بچه اخرش یک سالشه.بهم میگف وای شوهر ...

گلم تو هم بگو من هنوز خودم بچه ام و برام زوده برم زیر بار مسئولیت. میخوام از جوونیم لذت ببرم و خوش بگذرونم. بچه هم به وقتش. 

میدونم حرف ها رو من هم شنیدم ولی جاریت خیلی پر رو هست

زیاد محلش نده. همین حرف ها رو بزن دهنش بسته شه فعلا

یه صلوات مهمونم کنید
فعلا پیاده روی میتونم را انجام میدم تا ببینیم خدا چی میخواد 

شما رفتی ارمغان اونجا ای یو ای انجام دادی چطوری بود؟منظورم از همه لحاظه

من استرس دارم یه خورده واسه نتیجش نیس که چی میشه ها واسه همین خود ای یو ای استرس دارم

عزیزم شما وقتی تونستی ی بار طبیعی باردار بشی خیلی خوبه.ب ما دکتر اعلنا گفتع باید بیاید ای وی اف هیچ ...

انشااله عزیزم، 

عزیزم استرس را از خودت دور کن، اول و آخر هر چی خدا بخواد همون میشه

خیلی کارش خوبه، هربار رفتم مطب دیدم براش گل و شیرینی میارن. من تعریفشو خیلی شنیدم

میدونی چون مرد من نرفتم پیشش خودم مشکلی با این قضیه ندارم اما همسرم قبول نکرد

ولی بهش گفتم اگه خدایی نکرده جواب نگرفتیم میرم تحت نظر دکتر ترک زاده