2777
2789
عنوان

بچه یه کاربر هست به نام پریسا

121 بازدید | 8 پست

کسی ازش خبر داره 

چن وقت پیش گفت شوهرم کرونا گرفته و حالش بده 

دیگه نمیاد سایت نگرانش شدم 

کسی ایشونو میشناسه 

@parisa:)💋  

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه  

نع 

لابد فعال نبودع زیاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

لعنت به کرونا 

یعنی اتفاقی افتاده 

باردار هم بود 

ان شالله سالم باشه 

بچه ها راستی عکسشم تو یکی از تاپیکاش گذاشت 

ببینین اگه میشناسین بگین 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد مهربونی تو

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
فدای تو عزیزم  دیگه کرونا همه چیزو ازمون گرفت همین نگران همدیگه شدن مونده

راس میگی . نی نی سایتیا معمولا در این حد مهربون نیستن که پیگیر کسی شن واسه همون خوشم اومد .خودت و مهربونیات پایدار...

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
چرا اتفاقا فعال بود

عه پس من ندیدمش لابد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh