2821
2789
عنوان

سرد مزاجی

826 بازدید | 45 پست

قبل از هرچیز اینو بگم که قصد ندارم خارج از شئونات اخلاقی پست بزارم .پس لطفا گزارش نزنید یا چیزی تایپ نکنید تاپیک بترکه.اگر ممکنه راه حلی بگید

.مشکلم رو فقط اینجا میتونم بگم .راحت نیستم به هرکسی بگم

مسئله اینه که شوهرم توی رابطه خیلی خیلی سرد.اصلا میلی نداره

هروقتم رابطه داشتیم به درخواست من بوده.

من گرمم شوهرم سرد.دیشب بهش گفتم دیگه روابط جنسی هییچ وقت نخواهیم داشت هرچی بینمون بود تمام شد.

نمیدونم کارم درست بوده یا اشتباه ولی ازین وضعیت خسته شدم.دوس دارم منم سرد بشم تا این مسیله برام مهم نباشه.شدنیه؟ شوهرمو ک میدونم تااخر عمرش سرد سرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط برو طب سنتی

جینسینگ و خرنوب و  دوسین و.....میده بهت میشه سلطاااااااااااان شهوت

دعاشم ب جون من بکن

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             

نه شدنی نیست 

خیلی جدی باهاش حرف بزن بدونه از دستت میده 

شوهر منم در حد دو ماه یه بار بود خیلی جدی و قاطع حرف زدم  الان کامل خوب نشده ولی خیلی بهتره در حد دو هفته یا ده روز یکبار 

منتظر اتفاقات خوبم 

من هرکاری انجام دادم درست نشد که نشد. الان ۱۰ سال میگذره و من هم مثل خودش شدم....تجربه ای هم که دارم میگه هرچی شما قدن به عقب برداری اونم خوشحال تره و عقب تر میره....

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
دست خودش نیست .منم خیلی سردم بیزارم از رابطه .زمان مجردیمم هیچ کششی به سمت جنس مخالف نداشتم خیلی سخت ...

اره بعضی وقتا دست خودم ادم نیست من خودم بعضی وقتا سردم بعضی وقتا هم گرمم نمیدونم چمه 😑

وقتی که نی نی سایت میام 😂😯😆😲😳😒😍😘😔😓