2821
2789
عنوان

سرد مزاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 45 پست
اینم یه مشکل واقعا شوهرم بعضی وقتا بهم میگه تو چته یه بار میخوای یه بارنه منم بهش میگم فلان هفته که ...

من بچه رو بهونه میکنم یادمه یه بار خیلی اصرار کرد دخترم خواب بود از زیر پتو یواشکی یه بیشگون ریز از دخترم گرفتم😔 بیدار شد منم گفتم دیگه نمیشه 😜

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه رو بهونه میکنم یادمه یه بار خیلی اصرار کرد دخترم خواب بود از زیر پتو یواشکی یه بیشگون ریز از ...

شوهرم مگه ول میکنه خیلی چیز اوووم 😓خب یه جوری کارخودشو میکنه که کسی متوجه نشه وقتی که ح ش ری شه اصلا نمیتونم جلوشو بگیرم شده بازورهم انجام میده یه مثال هم میزنه که نمیتونم بگم 

وقتی که نی نی سایت میام 😂😯😆😲😳😒😍😘😔😓
شوهرم مگه ول میکنه خیلی چیز اوووم 😓خب یه جوری کارخودشو میکنه که کسی متوجه نشه وقتی که ح ش ری شه اصل ...

نه بابا همسر من ناراحت میشه اما زور تو کارش نیست این دیگه رسما تجاوزه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
نه بابا همسر من ناراحت میشه اما زور تو کارش نیست این دیگه رسما تجاوزه

خوبه پس همسرتون درک دارن همسر من که هیچی 😕ای وقتی که دلت نخواد خیییلی زور داره من که بعدش بهش میگم کوفتت بشه 😂😂

خوبه پس همسرتون درک دارن همسر من که هیچی 😕ای وقتی که دلت نخواد خیییلی زور داره من که بعدش بهش میگم ...

به نظرم با یه مشاور حرف بزن مگه میشه زوری آخه؟🤔

به نظرم با یه مشاور حرف بزن مگه میشه زوری آخه؟🤔

نه خواهر رو این هیچی جواب گو نیست چیکارکنم باید باهاش بسازم 😳هزار باربهش گفتم بریم مشاوره فکر میکنه مشاوره برای دیونه هاست البته که این باید پیش یه روانپزشک بره چون خییلی بلاحا سرم اورده که بگم خون گریه میکنی 😢

نه خواهر رو این هیچی جواب گو نیست چیکارکنم باید باهاش بسازم 😳هزار باربهش گفتم بریم مشاوره فکر میکنه ...

خدا صبرت بده😔

وای دقیقا برعکس منو شوهرم..من سررررد شوهرم گرم.واقعا دیگه ب اجبار تن ب رابطه میدم..توروخدا هرکی ی را ...

چقدر گرمه؟ درحدیه که نتونی ازپسش بربیای؟

مرد اگه گرم باشه و تامینش نکنی یه راهی واسه خودش پیدا میکنه

من دیگه بیخیال شدم. تمام راه هاروفتم.از حرف زدن، تا التماس، تا دعوا و گریه..تا تغییر رژیم...مشاور هم ...

اینجوری که خیلی سختههه.البته درک میکنم یکسال از بارداری تا زایمانم گذشته تو این مدت فقط یکبار خودش خواست

ای کاش منم دیگه میلی نداشته باشم و سرد بشم حداقل اینجوری میتونم تحمل کنم

اخه تا کی؟ منم دوس دارم مثل بقیه شوهرم بیاد سمتم

کاملااااا میفهممت شوهرمنم همینطوریه کلا یه سال و نیمه خونه دارم و هنوز اول راهم واقعا ازین بابت اذیت میشم حتی شب اول عروسی هم گرفت خابیدو... 😑😒