2777
2789
عنوان

سرد مزاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 45 پست

میل به رابطه ی چیزی هس مث اشتها به غذا خوردن یکی بیشتر مایله یکی کمتر .منم این مشکلو دارم و هنوز عقدم سعی کردم باهاش کنار بیام چون همسرم بقیه خصلتاش خوبه و دوسش دارم .به جنبه های مثبتش فکر کردم که هر وقت خودم دوست دارم‌ و امادگی دارم این کار انجام میشه مثل خیلیا که شوهرشون وقت و بی وقت میخواد و اصلا حالیش نیس خانوم امادگی داره یا نه نیس.

در کل واسه من بد نیس چون من ی شهر دیگه درس میخونم و کنار همسرم نیستم که این قضیه اذیتمون کنه از این جنبش خوبه وگرنه اوایل به خاطر سردیش خیلی اعصاب خوردی کشیدم 

اره بعضی وقتا دست خودم ادم نیست من خودم بعضی وقتا سردم بعضی وقتا هم گرمم نمیدونم چمه 😑

مثل من😐 ولی بیشتر سردم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هرکاری انجام دادم درست نشد که نشد. الان ۱۰ سال میگذره و من هم مثل خودش شدم....تجربه ای هم که دارم ...

دقیقا اون چون سرده واسش مهم نیست شما بگی دیگه هیچوقت رابطه نداشته باشیم خب میگه چه بهتر

باید بهش عذاب وجدان بدی که خودش دنبال راه باشه بگو تو اوج جوونی محبت و ناز کشیدن تو رو ندیدم آخه یعنی چی

والا من جوری بهش گفتم که گریه اش گرفت مردی که هیچوقت ندیدم گریه کنه

منتظر اتفاقات خوبم 
منم طبع بدنم سرده اینارو بخورم گرم میشه؟ جسینیگ چیه؟

نه عزیزم اینا واسه افزایش میل جنسیه

تو دوسین بخور(یه قاشق سیاه دانه +سه قاشق عسل)مخلوط بشه روزی دو قاشق مرباخوری 

زنجفیل

دارچین

دانه ی فلفل سیاه

روغن زرد

عسل

گلاب

انواع زیره

رازیانه

تخم شوید

سرچ کن تو نت گرمیجات 

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
باید دید چرا سرده؟ مسائل روانی مثل افسردگی مسائل جسمی و هورمونی  هر کدوم یه راهی داره. بهتری ...

از دوران عقد سرد بود.از الان که خیلی بهتر بود.ولی همون موقع فهمیدم سرده

دقیقا اون چون سرده واسش مهم نیست شما بگی دیگه هیچوقت رابطه نداشته باشیم خب میگه چه بهتر باید بهش عذ ...

من دیگه بیخیال شدم. تمام راه هاروفتم.از حرف زدن، تا التماس، تا دعوا و گریه..تا تغییر رژیم...مشاور هم امکان نداشت بیاد.....هیچی دیگه ۱۰ سال مثل برق و باد گذشته و من ۱ روز به خودم قول دادم که دیگه هیچ وقت شروع کننده من نباشم....اون هم از خدا خواسته...سال تا سال چی بشه اگر یاد من کنه....گرچه دیگه اینقدر خودم سرد شدم که اصلا برام مهم نیست و هیچ کششی ندارم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
مثل من😐 ولی بیشتر سردم

اینم یه مشکل واقعا شوهرم بعضی وقتا بهم میگه تو چته یه بار میخوای یه بارنه منم بهش میگم فلان هفته که کردی بسمه دیگه فعلا نمیخوام تا ببینم چی میشه 😓

وقتی که نی نی سایت میام 😂😯😆😲😳😒😍😘😔😓
من دیگه بیخیال شدم. تمام راه هاروفتم.از حرف زدن، تا التماس، تا دعوا و گریه..تا تغییر رژیم...مشاور هم ...

یعنی سالی یه بار نمیاد طرف شما؟ 

من شوهرم اوایل مثلا دوماه یه بار خودش میومد دیگه خیلی حرف زدم  دچار عذاب وجدان شد الان دو هفته یه بار خووش میاد البته معمولا نصفه شبا بیدار میشه یعنی حس میکنم واقعا خودش میخواد چون یهو بیدار میشه

منتظر اتفاقات خوبم