2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هر دری زدم باز نشد

اما مطمئنم به زودی حاجتمو میگیرم و نجات پیدا میکنم

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

ختم قران 

قصیده مشکل گشا

چندتا سوره یاسین 

چله صلوات 

خوندن روزانه زیارت عاشورا

چله ی آل یاسین 

حدیث کسا 

همش خوبه 

💮اللهم عجل الولیک الفرج💮                               ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡                

من سر نذری سمنو حضرت فاطمه دعا کردم سال بعد بچم بغلم باشه واقعا هم شد دیگه از اون به بعد خیلی اعتقاد دارم بهش صلواتم همین طور

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
برای ازدواج بود

افرين منم ازدواج با كسيو كه دوسش دارمو ميخوام تروخدا راهنماييم كن ايا موقع خوندن دعا باور داشتي كه درست ميشه؟؟گريه و زاري هم ميكردي؟

افرين منم ازدواج با كسيو كه دوسش دارمو ميخوام تروخدا راهنماييم كن ايا موقع خوندن دعا باور داشتي كه د ...

برو در خونه امام حسین شک نکن حاجتتو میده...چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حقشناسو بگیر

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
برو در خونه امام حسین شک نکن حاجتتو میده...چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حقشناسو بگیر

خيلييييي دوس داشتم بگيرم ولي متاسفانه يسريا ميان اعتقاد ادمو كم ميكنن ميگن حاجت نگرفتيم ادم دلسرد ميشه ميفهمي چي ميگم