2777
2789
شکلات عسلی تو همه تاپیکهام خراب میکنی دشمنی داری برو بیرون با زبون خوش

عزیزم اینجا اسمش تبادل نظره منم نظرمو گفتم . هی میگی چادر نشینن روستایی و فقیرن یه بارم بگو شوهرت پزشکه خودت کارشناس بیکار

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقااا موافقم  سیسمونی واقعا رو مخه دیگه

بیایید دور هم کمپین بزنیم به سیسمونی نه بگیم😅😅😅

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

🤣وای

والا🤣

حیف نیست دختری از بزرگان و مرفهین شیرازی و به روایتی جنوبی!!انقد تحقیر بشه توسط روستائیان چادرنشین فقیر

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
عزیزم اینجا اسمش تبادل نظره منم نظرمو گفتم . هی میگی چادر نشینن روستایی و فقیرن یه بارم بگو شوهرت پز ...

نظرتو نگو 

چون بارها گفتم تاپیک های من نیا

اما بازم میای مگه شخصیت نداری 

مگه من تاپیک تو میام حسود خانم

عزیزم اینجا اسمش تبادل نظره منم نظرمو گفتم . هی میگی چادر نشینن روستایی و فقیرن یه بارم بگو شوهرت پز ...

این چه پزشکی که انقدر بی شعوره؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
میشد حدس زد😅😅😅 خوب کاریش کردی جوابشونو ندی  پرروتر میشن

اصلا وقتی جواب دادم قیافه هاشون دیدنی بود

من😏

مادر شوهرم😯

خواهر شوهرم😭🏃‍♀️

شوهرم🙄

پدر شوهرم🤨

جاریام😂

دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶‍♀️
نه عزیزم اکثر شهرها رسم جهیزیه جا افتاده و همه چی با دختره و بعد جهیزیه نوبت سیسمونیه  این دیگ ...

بعد جالبه باهمه این چیزا بازم صاحب اون زندگی و صاحب اون بچه خانواده ی پدری بچه هستن و خانواده ی مادری حقی نداره

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
تاتی جون و شکلات عسلی یه نفرن  و فوق العاده حسود وبامن دشمن  . بارها به نی نی یار گزارش ...

🤣🤣

لعنتی نه تنها پولدار و بزرگ زاده و شهری هستی بلکه باهوش هم‌هستی

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
شیراز تی وی و میزش و یه دونه قالی و وسایل صوتی تصویری مثل ماهواره بل داماده بقیه اش با عروس کاری ب ...

من همه اینا رو که گفتی خودم خریدم 

فقط و فقط لباسشوییم خوب نیس 

همونو هی ایراد میگیره میزنه سرم 

.اگه من از خوبی های خودم گفتم برا اینکه بگم من هیچوقت اینا رو تو سرش نمیکوبم 

میگم اون یه انسانه منم یه انسان 

اگه خانوادش معتاد و فقیرن اون گناهی نداره چرا ب روش بیارم 

اونم با من مساویه 

اما شوهرم تا میتونه تحقیرم میکنه بخاطر یه لباسشویی !

بیایید دور هم کمپین بزنیم به سیسمونی نه بگیم😅😅😅

من نه رو علاوه بر گفتن انجامم دادم ❤

چون شوهرم اینا رسم دارن و ما نداریم .وقتی در موردش حرف زدن خیلی خندیدم ،پدرشوهرمم گفت راس میگی مسخره س 

عاشقم، عاشق ستاره صبح💠عاشق ابرهای سرگردان💠عاشق روزهای بارانی💠 عاشق هر چه نام توست بر ان
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز