2777
2789
عنوان

مجرد ها

264 بازدید | 56 پست

کیا مجردن و از این وضعیت خودشون راضی هستن و اصلا به ازدواج فکر نمیکنم لطفاً با دلیل بگید

لطفاً دختر ۱۸ ساله نیاد بگه من مجردما ، قطعا مجرد بودن تو این سن طبیعی هست کسایی رو میگم که الان توی این شرایطن و راضی هستن

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۹

چون احساس میکنم همه چیزایی ک قراره با ازدواج بهش برسم الان بیشترشو دارم

و اینکه نیازی ندارم فعلا به شوهر

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

من ۲۷ دوست دارم ازدواج کنم ولی با گسی ک عاشقشم ولی ناراضی هم نیستم میخام حسابی استعداد و مهارتمو ببرم بالا از این وقت ازاد دوران مجردی نهایت استقاده رو میبرم مسافرت میکنم با دوستام کافه گردی ک وقتی ازدواچ کردم جسرت اینجور چیزارو نخورم 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
من ۳۳سالمه نمیگم همه چی عالیه گاهی دلم میخواد کسی تو زندگیم باشه و احساس نیاز میکنم. ولی زندگی دوس ...

منم مثل تو فکر میکنم همش میگم به دردسرش نمیرزه

یعنی تو از تام هم کوچیکتری  تو کوچولوی منی😍

آره من از همتون کوچیک ترم🤧😂

ینی تا الان نمیدونستی سنمو؟🤔

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
فکر نکنم کسی ازمجردبودن خودراضی باشه اگر بعضی ها هم چنین رضایتی داشته باشندحتما ان حس نیاز به همسررا ...

انقدر آدمای ناجور و زندگی های شکست خورده آدم میبینه که میگه همینی که هست خوبه

یعنی بهت میگن ازدواج کنی؟

احساس اضافی بودن دارم بهم بی احترامی میشه ، حرف می شنوم و امکان مستقل شدنم ندارم فعلا