2777
2789
عنوان

مجرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 56 پست
فکر نکنم کسی ازمجردبودن خودراضی باشه اگر بعضی ها هم چنین رضایتی داشته باشندحتما ان حس نیاز به همسررا ...

نه من خیلی نیاز دارم اما

به نظرم نمیصره به خاطر یه نیاز قل و زنجیر بندازی گردنت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر نکنم کسی ازمجردبودن خودراضی باشه اگر بعضی ها هم چنین رضایتی داشته باشندحتما ان حس نیاز به همسررا ...

همه که مثل هم نیستن

این عقیده کسائیه که از بچگی یه طوری تربیت شدن که تنها و مهم ترین هدفشون ازدواج بوده

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
نه فک میکردم بیست و یک یا بیست و دو باشی 

نه😁

چون خیلی عاقلو فهمیدم این فکرو کردی نه؟😎

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
همه که مثل هم نیستن این عقیده کسائیه که از بچگی یه طوری تربیت شدن که تنها و مهم ترین هدفشون ازدواج ...

میدونی عزیزم من خودم زیاد به ازدواج علاقه ندارم

اما خب نیازهایی هست که توی ایران فقط از طریق ازدواج میشه تامینش کرد

بقیه روشا غیر قانونین و مجازات داره

یه جورایی چاره ای نیست مجبوریم تن بدیم

میدونی عزیزم من خودم زیاد به ازدواج علاقه ندارم اما خب نیازهایی هست که توی ایران فقط از طریق ازدواج ...

نه همه اون نیازا رو ندارن

من کاملا با این حرف مخالفم

انقدر آدمای ناجور و زندگی های شکست خورده آدم میبینه که میگه همینی که هست خوبه

درسته ولی در اصل با تمام این مخاطرات باز این حس فطری است که نمیشه بگیم که این نیاز به همسر را نداریم

راضی هستم از مجردی

اما خب دوست هم ندارم کلا مجرد باشم 

بیشتر حوصله یکی دیگه ندارم حوصله یه مرد که مدام نق بزنه و حرف بزنه و بخواد محدودیت درست کنه ندارم

باید اول خودم ذهنیتم درست بشه بتونم یکی دیگه هم تحمل کنم به عنوان شوهر