2777
2789
عنوان

مجرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 56 پست
راضی هستم از مجردی اما خب دوست هم ندارم کلا مجرد باشم  بیشتر حوصله یکی دیگه ندارم حوصله یه مر ...

منم همین مشکلاتو دارم

دوست پسرم همش میگه محدودت نمیکنم نق نقو هم نیست

به نظرت گولشو بخورم زنش شم؟  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه که مثل هم نیستن این عقیده کسائیه که از بچگی یه طوری تربیت شدن که تنها و مهم ترین هدفشون ازدواج ...

البته این جا صحبت از عقیده وتربیت شدن نیست بلکه یک نیاز درونی وخدادای هرفرداست

البته این جا صحبت از عقیده وتربیت شدن نیست بلکه یک نیاز درونی وخدادای هرفرداست

آره اگه فقط از دید جسم و بعد حیوانی انسانو ببینیم

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
فکر نکنم کسی ازمجردبودن خودراضی باشه اگر بعضی ها هم چنین رضایتی داشته باشندحتما ان حس نیاز به همسررا ...

من ۲۰‌سالمه از مجرد بودنم خیلی راضیم‌چون خونه بابام اسایشو ارامشیو دارم ک هیچ مردی نمی تونه بهم بده الان برا خودم پادشاهی میکنم 

دلمم‌میخواد اول حسابی خوش گذرونی کنم مستقل شم تحصیلات پیدا کنم‌دستم تو جیب خودم یره بد ازدواج 

همه زندگی ادما ک محدود ب نیاز جنسی نی پس با احترام همه مثله هم‌نیستن

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
آره اگه فقط از دید جسم و بعد حیوانی انسانو ببینیم

نه منظورم همه ابعدرا دربرمی گیره نیاز عاطفی نیاز به دوست داشتن نیاز درکنارکسی که پناهگاه ادم باشه نیاز به این که محبت مهرت را به پای طرف بریزی نیاز به فرزند نیاز مادری نیاز هم اغوشی وسایرنیازها

درسته ولی در اصل با تمام این مخاطرات باز این حس فطری است که نمیشه بگیم که این نیاز به همسر را نداریم

منم نمیگم نیاز نداریم ولی ترجیح انتخاب که داریم به همین خاطر این تاپیک رو زدم که ببینم چند نفر راضی هستن از این وضعیت

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
من ۲۰‌سالمه از مجرد بودنم خیلی راضیم‌چون خونه بابام اسایشو ارامشیو دارم ک هیچ مردی نمی تونه بهم بده ...

خب عزیزم من هم نگفتم تنها نیاز جنسی خیلی نیازهای دیگرکه نیاز جنسی هم یکی از ابعاد ان است همه وقتی یک دختر تمام مراحل رشدوترقی را هم طی کنه حال درسن بالا هم باشه نیاز به همدم وهمسرداره

نه منظورم همه ابعدرا دربرمی گیره نیاز عاطفی نیاز به دوست داشتن نیاز درکنارکسی که پناهگاه ادم باشه نی ...

خب همه اینطوری نیستن که فقط از طرف همسرشون بخوان دوست داشته بشن و عشقشونو فقط به پای اون بریزن

یکی این عشقو از خدا و خانواده و دوستاش یا اصلا حیوون خونگیش میگیره

در کل این حرفتون ک گفتین هر کسی مجرده غیر ممکنه راضی باشه اشتباهه و نمیتونید از دید خودتون یه نظر کلی راجع به همه بدین

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
منم همین مشکلاتو دارم دوست پسرم همش میگه محدودت نمیکنم نق نقو هم نیست به نظرت گولشو بخورم زنش شم؟ ...

بگو بیا کتبا امضا کن 

حرف زیادی تو خونه نمیزنی وگرنه میفرستمت خونه بابات😁

نمیشه کلا هر زندگی محدویت و بحث داره بدون بحث و اینا که فکر نمیکنم کسی باشه

من خودم عصبیم برای همین میدونم طرف حرف بزنه یکی میزنم تو دهنش😆

خب همه اینطوری نیستن که فقط از طرف همسرشون بخوان دوست داشته بشن و عشقشونو فقط به پای اون بریزن یکی ...

بله حرفاتون را قبول دارم هستن افرادی که محبت را به پای یک حیوان خونگی میریزن اما محبت به حیوانات یا محبت پدرومادر وفامیل ودوستان به جای خودولی نمیشه خلا محبت به همسر را نادیده گرفت

بله حرفاتون را قبول دارم هستن افرادی که محبت را به پای یک حیوان خونگی میریزن اما محبت به حیوانات یا ...

هر کس نظر خودشو داره

ولی نمیتونه نظرشو به همه تعمیم بده

اره کلا دختر باهوشی به نظر میای