2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14407 بازدید | 2640 پست
عادتمع/

اهان

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارا توروقران اینجور نگو..توروخدا نگو اینو...چرا نمیفهمی واقا منو محیا جونمون برات در میرع؟/ الهی ب ...

نگار فدات شم عه چرا اینجور میگی؟

به خدا حالم خیلی بهتره 

خدا نکنه دیووونه

من فدات شم پلنگم😍

بیا عربی برقصیم ی تب تب💃💃وادلع نانسیه بقیه شو بخون بلد نیستم 😂💃💃😂😂💃💃

جان جان😂بزار چشم عسلی روهم بگم استاد قِرای عربیه❤❤

@چشمعسلی7780  میخوام یه چشمه ازاون قروقمبیلایی بری که باهاش مخ نگاروزدی😂

یاتو یا هیچکس این جام زهرو میرم به یادت بالا که بدنی هیچکی جاتو نمیگیره....حتی آقا مرتضی😂😂

چشمم روشن..مرتضی؟/

باشع حداقل بم قول بدع  ک اینجوری با لباسای اولین قرارمون ک تنت کردی  هیچوقت نری پیشش.../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نگاااااااااررررر😡😡😡دیگ نگو قبرم عه 

چش چش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نگار فدات شم عه چرا اینجور میگی؟ به خدا حالم خیلی بهتره  خدا نکنه دیووونه من فدات شم پلنگم😍

/

بپرس🙆🏻‍♀️

اول دستا پایین/

🙎🏻‍♀️

اگ قرار بود ی قتل ازاد داشتع باشی کیو ب قتل میرسوندی؟/