2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14437 بازدید | 2640 پست
خوبم تو خوبی؟/

شکر منم خوبم😇

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
شکر منم خوبم😇

شکر.../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ها نگار جان ۱۴ آذر تولده منه فراموش کنی شیرمو حلالت نمیکنم 😒🔫🔫

چش چش....مگ میشع یادم برع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

سلااااااااااام به همگی😂

@______negar______  کثافط دوساعت نبودی چه چیزا برام درست کردی😂خیلی عوضیی😂😂😂

@چشمعسلی7780  چطوری نفسم

@nafasبلای۲ خوبی عشق دلم

@مهربونم۰ عزیزدل من چطوره

@ارغنون_خموش2

@nafasam1370 خوبی جیگر

۲۰ ام تموم میشه پس میرم ۲۱ گیج میشم تو اینا😂🤦🏻‍♀️

زندع باشی رفیق.../

شکر.../

ی سوال بپرسم؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
سلااااااااااام به همگی😂 @______negar______    کثافط دوساعت نبودی چه چیزا برام درست کر ...

من خوبمممممم بگو بله دادی یا نه میخوام برقصم خو💃💃💃

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
سلااااااااااام به همگی😂 @______negar______    کثافط دوساعت نبودی چه چیزا برام درست کر ...

منع برد پیتو نابود کردی..اوارع کردی...دگ چی میخای؟/