2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14407 بازدید | 2640 پست
سلااااااااااام به همگی😂 @______negar______    کثافط دوساعت نبودی چه چیزا برام درست کر ...

چشمون سیاه همونی که تو تاپیک انگیزشی بودی؟ ۱۹ واحد؟😂🤦🏻‍♀️یا دارم اشتباه میگیرم؟

عروس داری میشی؟😍😂🤭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سوال بپرسم؟

بفرما؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
سلااااااااااام به همگی😂 @______negar______    کثافط دوساعت نبودی چه چیزا برام درست کر ...

عروس چقد قشنگه ایشالله مبارکش باش😍😍😍😍 

دوماد چقد بدبخته اومممممم اونم مبارکش باد اصن 😶😶😶😶

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یاحضرت عباس😂من گ.....ه بخورم بدم😂 ولی اگه منظورت بله هست نه هنوز😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣جرررررررررر خدا نکشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
فدات شم❤ ارزو قشنگ تر میکردی برام😂😂

سارا توروقران اینجور نگو..توروخدا نگو اینو...چرا نمیفهمی واقا منو محیا جونمون برات در میرع؟/

الهی بمیرم...هیچ کاری از دستم بر نمیاد برات.../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
برقص عشق من😂ولی من هنوز بله ندادم،بیاااااوسط یه قِر عربی بده حال کنیم

متاسفم....تیغم امادس....سر قبرم بنویس ب یادع سارا/

بفرما؟/

میگما چرا تو هر کامنتت یه از اینا /  میزاری؟😄

نشونته؟!

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
برقص عشق من😂ولی من هنوز بله ندادم،بیاااااوسط یه قِر عربی بده حال کنیم

بیا عربی برقصیم ی تب تب💃💃وادلع نانسیه بقیه شو بخون بلد نیستم 😂💃💃😂😂💃💃

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
کی عشق منو اذیت کرده بیا توبغل گرم خودم نفس جان😍

تو...تو اون میمونو ب برد پیت ترجیح دادی.../

میگما چرا تو هر کامنتت یه از اینا /  میزاری؟😄 نشونته؟!

عادتمع/