2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

33 بازدید | 4 پست

پسرم ۱۰ ماهشه روزی یه زرده تخم مرغ کامل بهش بدم زیاد نیست واسش اخه با نصفش سیر نمیشه؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

زیاده یا روزی نصف بده یا یک روز درمیان یکی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
زیاده یا روزی نصف بده یا یک روز درمیان یکی 

اخه وضع مالیمون زیاد خوب نیست الان مثلا تخم مرغای این سری ک تموم شه دیگه  میره تا دو سه هفته دیگه  ک شوهرم تخم مرغ  بخره غذای دیگه  ایم نیست که بهش بدم بخوره طفلک انقدر لاغر شده هیچی نمیخوره 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه وضع مالیمون زیاد خوب نیست الان مثلا تخم مرغای این سری ک تموم شه دیگه  میره تا دو سه هفته دی ...

پس همون یک روز درمیون بهش بده 

ان شاءالله خدا براتون گشایش کنه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
پس همون یک روز درمیون بهش بده  ان شاءالله خدا براتون گشایش کنه

مرسی عزیزم