2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 389 پست
عزیزم از قبل عکس ندارم پاکیدم همرو... اینایی ک گذاشتم جدیدن

عزيزم مجردي؟؟؟

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم مجردي؟؟؟

بله

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

باشه عزیزم حق با شماست... من خودم اصراری بر ساعت شنی بودنم ندارم... بقیه اینطور میگن... با شما هم دع ...

عزیزدلم خوشگل خانم منم دعوا ندارم باهاتون 

ان شاالله همیشه تنت سالم باشه😍

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
اووووووو یا ابلفضل این غذا رو هرکی بخوره یه هفته ای چاق میشه،چ خبره اونی ک لاغره ک اینهمه نمیتونه ب ...

من دیگ اراده کردم خوردم 🤣🤣 من فقط صبونه نمیخوردم برا همین وزنم کم بود.. صبا زودتر بیدار شدم صبونه رو کامل خوردم برا همین خیلی زود چاق شدم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

دعات میکنم

مرسی عزیزم 💋

یه چیز  اینایی که میخوری شکم و پهلو نمیاره؟ من چاق میشم شکن و پهلو میارم

نه خوبیش اینکه اصلا شکمم نمیاد جلو 😂

من دیگ اراده کردم خوردم 🤣🤣 من فقط صبونه نمیخوردم برا همین وزنم کم بود.. صبا زودتر بیدار شدم صبونه ...

منم خیلی دوست دارم ولی هرچی میحورم چاق نمیشم

الان دستور یه پودر دست سازو از ی مربی باشگاه گرفتم ک گف عالیه و به همه شاگرداش میده و جواب داده

امیدوارم اون جواب بده😅

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
بله

پس سعي كن خودتو لاغر نگه داري، چون بعده ازدواج نخوايي هم سايزت ميره بالا

ببين من مجرديم لاغر بودم و وزنم هميشه ٥٧ بود؛ الانم وزنم همونه ولي لباساي مجرديم اندازم نميشه چون بخاطره متأهلي استخونا يكم از هم باز ميشن و سايزت بيشتر ميشه

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
از صورتت نمیزاری؟

نه گلم