2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 389 پست
عشخم آنلاین نیس تو غصه نخویا🥺 @mahal68  آن شدی بذار

وای من بمیرممممم برات خببببب🥺🥺🥺🥺🥺فداتبشمممم من

توام غصه نخوریااااااا😒من هستممممک هرچا اذیتت کردن صدام کن 🔪🔪😁😂😍😍😍😍😍😘

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزدلم خوشگل خانم منم دعوا ندارم باهاتون  ان شاالله همیشه تنت سالم باشه😍

مرسی فداتشم همچنین ❤❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

وای من بمیرممممم برات خببببب🥺🥺🥺🥺🥺فداتبشمممم من توام غصه نخوریااااااا😒من هستممممک هرچا اذیتت ک ...

اینارو 

انگار تازه ازدواج کردن😂😂

تقصیر دلم نیست  تماشای تو زیباست ♡︎
وای من بمیرممممم برات خببببب🥺🥺🥺🥺🥺فداتبشمممم من توام غصه نخوریااااااا😒من هستممممک هرچا اذیتت ک ...

خدا نکنه گیسووووو آبجی گیسوانت را جمع کن😍😍❣❣😁😁😂🤦‍♀️

ن من تا تورو دارم غصه ندارن ک😍😍❣❣

هیشکی جرئت نمی کنه اذیتم کنه❣❣❣😍 

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237
منم خیلی دوست دارم ولی هرچی میحورم چاق نمیشم الان دستور یه پودر دست سازو از ی مربی باشگاه گرفتم ک گ ...

امیدوا جواب بده... عزیزم فکر میکنی زیاد میخوری... من فک میکردم زیاد میخورم ولی کالری شمار زیره رو نصب کردم وزن الان و هدفمو مشخص کردم نوشت ک باید ۸۰ روز ۲۶۲۸ کالری بخوری... واقعا زیاده اینهمه کالری... من حدودا ۱۹۰۰ میخوردم قبلا...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اینارو  انگار تازه ازدواج کردن😂😂

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
بزارررخیلی کنجکاو شدم ببینمت

شرمنده عزیزم من عکس نمیذارم تو مجازی... یکی دو بار گذاشتم بعدش استرس گرفتم... ب استرس بعدش نمی ارزه