2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 389 پست
عشخم آنلاین نیس تو غصه نخویا🥺 @mahal68  آن شدی بذار

وای من بمیرممممم برات خببببب🥺🥺🥺🥺🥺فداتبشمممم من

توام غصه نخوریااااااا😒من هستممممک هرچا اذیتت کردن صدام کن 🔪🔪😁😂😍😍😍😍😍😘

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم خوشگل خانم منم دعوا ندارم باهاتون  ان شاالله همیشه تنت سالم باشه😍

مرسی فداتشم همچنین ❤❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

وای من بمیرممممم برات خببببب🥺🥺🥺🥺🥺فداتبشمممم من توام غصه نخوریااااااا😒من هستممممک هرچا اذیتت ک ...

اینارو 

انگار تازه ازدواج کردن😂😂

تقصیر دلم نیست  تماشای تو زیباست ♡︎
وای من بمیرممممم برات خببببب🥺🥺🥺🥺🥺فداتبشمممم من توام غصه نخوریااااااا😒من هستممممک هرچا اذیتت ک ...

خدا نکنه گیسووووو آبجی گیسوانت را جمع کن😍😍❣❣😁😁😂🤦‍♀️

ن من تا تورو دارم غصه ندارن ک😍😍❣❣

هیشکی جرئت نمی کنه اذیتم کنه❣❣❣😍 

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237
منم خیلی دوست دارم ولی هرچی میحورم چاق نمیشم الان دستور یه پودر دست سازو از ی مربی باشگاه گرفتم ک گ ...

امیدوا جواب بده... عزیزم فکر میکنی زیاد میخوری... من فک میکردم زیاد میخورم ولی کالری شمار زیره رو نصب کردم وزن الان و هدفمو مشخص کردم نوشت ک باید ۸۰ روز ۲۶۲۸ کالری بخوری... واقعا زیاده اینهمه کالری... من حدودا ۱۹۰۰ میخوردم قبلا...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اینارو  انگار تازه ازدواج کردن😂😂

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
بزارررخیلی کنجکاو شدم ببینمت

شرمنده عزیزم من عکس نمیذارم تو مجازی... یکی دو بار گذاشتم بعدش استرس گرفتم... ب استرس بعدش نمی ارزه