عشخم آنلاین نیس تو غصه نخویا🥺 @mahal68 آن شدی بذار
وای من بمیرممممم برات خببببب🥺🥺🥺🥺🥺فداتبشمممم من
توام غصه نخوریااااااا😒من هستممممک هرچا اذیتت کردن صدام کن 🔪🔪😁😂😍😍😍😍😍😘
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
عزیزدلم خوشگل خانم منم دعوا ندارم باهاتون ان شاالله همیشه تنت سالم باشه😍
مرسی فداتشم همچنین ❤❤
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
منم خیلی دوست دارم ولی هرچی میحورم چاق نمیشم الان دستور یه پودر دست سازو از ی مربی باشگاه گرفتم ک گ ...
امیدوا جواب بده... عزیزم فکر میکنی زیاد میخوری... من فک میکردم زیاد میخورم ولی کالری شمار زیره رو نصب کردم وزن الان و هدفمو مشخص کردم نوشت ک باید ۸۰ روز ۲۶۲۸ کالری بخوری... واقعا زیاده اینهمه کالری... من حدودا ۱۹۰۰ میخوردم قبلا...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
شرمنده عزیزم من عکس نمیذارم تو مجازی... یکی دو بار گذاشتم بعدش استرس گرفتم... ب استرس بعدش نمی ارزه