2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 389 پست
اره گفتم ک من اشتها دارم ینی اگه اراده داشتم میتونم روزی ۴۰۰۰ کالری بیشتر بخورم🤣 اما حوصله ندارم دو ...

عزیزم صبونه رو باید ی تافتون کامل بخوری... من ۶ تا خرما میخورم... با ۴ تا گردو... تخم مرغ آبپز عالیه برا صبونه... برا میانوعده موز یا مویز و بادوم زمینی... ظهر برنج حدود۲۵ تا ۳۰ قاشق... عصر ی کیک و ی فنجون شکلات داغ... شب بازم برنج... البته هر روز ک نمیشه برنج خورد... روزایی ک کالری کم میاری باید مکمل غذایی مصرف کنی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

کجاش لاغره خوبی بابا

نییی جدیدا لاغرتر شدم پایینم آب رفته

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در كل چاق نيستي كه؛ منظورم نسبت به بقيه ي جاهات رونات چاقتره

اره رونام چاقتره

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

توعکس اولی یکمی چاق بنظر میرسید اما عکسای بدی خیلی خوب بودی 

مرسی گلم... ی زمانی ۵۵ بودم... بدم میاد دیگ لاغر باشم... اینجوری اعتماد ب نفسم بیشتره شده

منو ببینی چی میگی🤣

بزار😂

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
عزیزم هرکاری خودت دوست داری انجام بده❣

اره واقعا همینطوره... ادم باید خودش خودشو دوس داشته باشه...

اها ممنون  ما هر روز برنج داریم

خب پس خیلی عالیه... سالاد کلم هم خوبه کنار غذا... با ی قاشق سس

تو چند سال به این وزن رسیدی؟ منم ۵۳ هستم با قد ۱۶۸ 

پس همقدیم... عزیزم سال نه... من در عرض سه ماه ده کیلو زیاد کردم

این یه عکسه حالت اندامتو دورشو بکش ببین چطوری میشه اگه بالا و پایین یکی بود میشه ساعت شنی اگر بالا ...

باشه عزیزم حق با شماست... من خودم اصراری بر ساعت شنی بودنم ندارم... بقیه اینطور میگن... با شما هم دعوا ندارم 😘❤

پس همقدیم... عزیزم سال نه... من در عرض سه ماه ده کیلو زیاد کردم

وایییی لعنتی ب منم بگو دقیقا چیکار میکنیییی

نییی جدیدا لاغرتر شدم پایینم آب رفته

عزیزم نوشتما 

عزیزم صبونه رو باید ی تافتون کامل بخوری... من ۶ تا خرما میخورم... با ۴ تا گردو... تخم مرغ آبپز عالیه برا صبونه... برا میانوعده موز یا مویز و بادوم زمینی... ظهر برنج حدود۲۵ تا ۳۰ قاشق... عصر ی کیک و ی فنجون شکلات داغ... شب بازم برنج... البته هر روز ک نمیشه برنج خورد... روزایی ک کالری کم میاری باید مکمل غذایی مصرف کنی