2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 53 پست
منم پرانول ۲۰ هم میخوردم الان تموم شده فقط فلوکستین ۲۰ میخورم .پرانول بیشتر برا اضطرابه و ثپش قلب رو ...

به مادرم نمیتونم بگم مریضم میگم نگران میشه چون پیشم نیست

شما نتیجه گرفتی

آره بهترم یکم نسبت به قبل ،اما یکم شرایط م پیچیده تره و طولانی تر بوده روان درمانی هم باید میشدم که ۲ جلسه فقط رفتم و .‌‌.. ،نتونستم هنوز خودمو خوب جمع و جور کنم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مادرم نمیتونم بگم مریضم میگم نگران میشه چون پیشم نیست

آخی عزیزم🥰درسته همینطوره.

ببین عملکرد مغزت الان در حالت افسردگی درست نیست و کارشو نمیتونه خوب انجام بده برا همین نیاز به داروئه فلوکستین هم دکتر من که گفت وابستگی و ... نمیاره و عوارضش حتی به اندازه استامینوفن هم نیست ... یعنی جوریه که عوارض نخوردنش بدتره ...

من خودم نتونستم درمان و پیگیری کنم اما سعی کردم چیزایی که گفتن و برات توضیح بدم تا حدودی ،که شاید به کارت بیاد اما اگه با دکترت هم در میون بذاری نگرانی تو خوبه ...توضیح میده بهت ...

عزیزم کلومیپرامین ۲۵ چی؟

دارو های ضد افسردگی اصلا اعتیاد آور نیستند . کسانی که ادعا میکنند وابسته شدن به این دلیله که طولانی مدت و بدون نظر پزشک مصرف کردن و ناگهانی قطع کردن و بدنشون دچار شوک شده 

حتما زیر نظر پزشک با دز توصیه شده مصرف کنید

اگر بخورم باید چند سال بخورم؟یا بعد یه مدت خوب میشم؟

حتما حتما زیر نظر پزشک باش . متخصص اعصاب و روان 

پزشک زمان مصرف و دز مصرفی رو طبق بیماری بهت میگه 

دوره درمان اگر بیماری حاد نباشه بین ۳ تا ۶ ماهه . ولی بهت دارم میگم بدون نظر پزشک کاری نکن 

دارو های ضد افسردگی اصلا اعتیاد آور نیستند . کسانی که ادعا میکنند وابسته شدن به این دلیله که طولانی ...

بله ممنون🙏🏻🌹من تحت نظر روان پزشک مصرف کردم ،اما نوبت مو نرفتم و نتونستم برم چون با خودم کنار نیومدم و نتونستم خودمو جمع و جور کنم ،دارو مصرف کردم اما روان درمانی نه فقط ۱ جلسه رفتم بعد شروع داروها ...الان ۲ ماهه دارو مصرف میکنم 

دیگه قرص کلومیپرامین م تموم شد و مدتیه که نخوردم حدود ۲ هفته، چند روز اخیر حال روانی م خوب نبود و حالات خوبی نداشتم ... فکر کردم که شاید از اینه البته الان یکم بهترم ...

فلوکستین ۲۰ روزی ۱،کلومیپرامین ۲۵ ۱عدد ،پرانول ۲۰ ۲عدد در روز میخوردم که پرانول و کلو الان تموم شده و فقط فلو میخورم