من تو شهر غریب زندگی میکنم و یه ماهه افسردگی گرفتم دستم به کار نمیره به بچم نمیتونم برسم اضطراب گرفتم دکتر اعصاب دارو داده میترسم استفاده کنم و وابسته بشم چیکار کنم
گرگرفتگی دارم اضطراب دلشوره فقط تو خونه راه میرم بیقرارم فقط
خانومی حتما داروهات رو مصرف کن مطمئن باش خیرش رو میبینی
افسردگی خیلی بده خیلی درکت میکنم
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
وا چرا آخه عزیزم بهش گفتی علائمت رو؟مگه بیکاری خودت رو بزنی به مریضی خودش بردتت دکتر؟