2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 53 پست
گرگرفتگی دارم اضطراب دلشوره فقط تو خونه راه میرم بیقرارم فقط

خانومی حتما داروهات رو مصرف کن مطمئن باش خیرش رو میبینی

افسردگی خیلی بده خیلی درکت میکنم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فشارم زیاد شد مریض شدم دو تا سقط پشت سر هم

اشکال نداره گلم

شکر خدا یه بچه ی ناز داری دیگه

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
فلوکستین به هیچ عنوان وابستگی نداره . این دارو رو به نوجوانان میدن شما که دیگه جوان هستی  بدنت ...

البته فلوکستین ۱۰ داده میگه به ۲۰ تغییرش بده بعد ۱۰ روز یعنی بخورم اثری تو حالم میکنه ؟ارومم میکنه؟شوهرم فکر میکنه خودمو به مریضی زدم

البته فلوکستین ۱۰ داده میگه به ۲۰ تغییرش بده بعد ۱۰ روز یعنی بخورم اثری تو حالم میکنه ؟ارومم میکنه؟ش ...

آره منم دقیقا دستور دارو م همین بود ،حالت بهتر میشه ،احساس سرخوشی میده ،البته بعد ۲-۳هفته تقریبا اثر میکنه ...

الان که افسردگی ت تازه س ،سعی کن حالتو خوب کنی هر جور که میتونی اگه کهنه بشه مث من خیلی سخت تر میشه ...

شوهرم فکر میکنه خودمو به مریضی زدم درکم نمیکنه

وا چرا آخه  عزیزم بهش گفتی علائمت رو؟مگه بیکاری خودت رو بزنی به مریضی  خودش بردتت دکتر؟

حدود یه ماهه اینطوری هستم.پرانول ۲۰ هم داده 

منم پرانول ۲۰ هم میخوردم الان تموم شده فقط فلوکستین ۲۰ میخورم .پرانول بیشتر برا اضطرابه و ثپش قلب رو کم میکنه ...

انشاالله فک کنم زود جواب بگیری چون تازه شروع شده...