2821
2789
عنوان

رانندگی

280 بازدید | 43 پست

من دیروز امتحان شهری رو قبول شدم و آموزشگاه بهم گفت به خاطر کرونا و تحریم 2ماه دیگه گواهینامه میاد.

حالا به نظرتون تو این دوماه اگه رانندگی نکنم همه چی یادم میره؟

راستش مبلغ کلاس های رانندگی خیلی بالاست91 هزار تومن هست

از طرفی تا گواهینامم نیاد بابام اجازه نمیده تو خیابون رانندگی کنم

به نظرتون هفته ای یه بار کلاس بگیرم؟یا بزارم گواهینامم بیاد بعد کلاس بگیرم؟

اخر شبا برو ی دور بزن ، تنها نه ها  با کسی . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهارتی که یاد گرفتی یادت نمیره. فقط یه جلسه بعد اینکه گواهینامه اومد بری کافیه. بعدش هم جاهای خلوت ...

مامانم میگه همه چی از یادت میره

2ماه خیلی زیاده

یعنی تو بهمن ماه

آموزش توی خیابون و اتوبان چطور؟ آخه 2ماه خیلی زیاده

ن عزیزم نیس من ۵ ماه ننشستم پشت ماشین چون باردارم تا بعد از زایمان ک بشینم ینی باید باز برم کلاس؟نگران نباش یادت نمیره

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻
تهران جای خلوت یا ساعت خلوت نداره

سلام ببخشید میدونی هزینه هربار که آیین نامه رد بشی چنده؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
خانمایی که رانندگی میکنین موقع رانندگی خیلیی ریلکسین یا یه کم استرس و ترس رو دارین؟ 

به نظرم سرعت مجاز رو داشته باشی وحواست به اطراف باشه مشکلی پیش نمیاد البته من تازه ۱۲ جلسمو تموم کردم میرم برا آیین نامه

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )