2821
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 43 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قبلا رانندگی میکردید؟ من تازه دیروز قبول شدم

خوش به حالت افسر ازت چی خواست پارک دوبل یا L؟افسرش باانصاف بود یا تو ماهری؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
😂😂😂از چهارم ابتدایی چون نترس بودم همه جا میرفتم

پس به خاطر همینه دیگه هیچ وقت یادت نمیره

من تازه3ماه هست پشت فرمون نشستم

بابام بهم اجازه نمیداد

من از صفرصفر شروع کردم

هیچی بلد نبووودم

ولی الان واقعا تسلطم خوب شده 

میترسم یادم بره

به نظرم سرعت مجاز رو داشته باشی وحواست به اطراف باشه مشکلی پیش نمیاد البته من تازه ۱۲ جلسمو تموم کرد ...

من متاسفانه تند میرونم. افسر هم گفت خیلی مهارت داری نمیتونم ردت کنم اما جان من یواش برون. معلومه از ترس من مورچه ای میری . خخخخ

به نظرم سرعت مجاز رو داشته باشی وحواست به اطراف باشه مشکلی پیش نمیاد البته من تازه ۱۲ جلسمو تموم کرد ...

یه ساله رانندگی میکنم رانندگیمم خوبه تا 100کیلومتر جاده رو میرم و میام فقط داخل شهر که شلوغ باشه یا بخوام از این ماشین بزرگا سبقت بگیرم خیلی کم استرس دارم نمیدونم عادیه یا نه؟ 

من متاسفانه تند میرونم. افسر هم گفت خیلی مهارت داری نمیتونم ردت کنم اما جان من یواش برون. معلومه از ...

خب اگه اینجوری هستی خدای ناکرده احتمال تصادفت میره بالا هر جایی از شهر سرعت مجاز خودش رو داره مثلا اتوبان با داخل شهر متفاوته 😊سرعت مناسب کنترل روی ماشین رو بیشتر میکنه

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
من متاسفانه تند میرونم. افسر هم گفت خیلی مهارت داری نمیتونم ردت کنم اما جان من یواش برون. معلومه از ...

ببخشی شمام داخل شهر که ترافیک باشه یا بخوایین از ماشین بزرگا سبقت بگیرین یه ترس کوچیک میاد سراغتون؟ 

خوش به حالت افسر ازت چی خواست پارک دوبل یا L؟افسرش باانصاف بود یا تو ماهری؟

من بارهفتم قبول شدم و هیچ وقفه ای ننداختم موقع امتحان هرسری که رد میشدم دوباره کلاس میگرفتم که غلط هامو تکرار نکنم

من 3بار به خاطر آیین نامه افتادم حتما پل و خط ممتد و ایست و رعایت حق تقدم و تقاطع و........ رعایت کن

از من دوبل و دور دوفرمون گرفت

پس به خاطر همینه دیگه هیچ وقت یادت نمیره من تازه3ماه هست پشت فرمون نشستم بابام بهم اجازه نمیداد م ...

منم صفر صفر بودم ولی خوب شدم ماشین پدر چی هست؟ من بابام پارس داره میترم ررش دارم

خب اگه اینجوری هستی خدای ناکرده احتمال تصادفت میره بالا هر جایی از شهر سرعت مجاز خودش رو داره مثلا ا ...

تا حالا تصادف نکردم. تو ۷ سال. فقط شوهرم گاهی چشاشو میبنده. شهر ما زیاد شلوغ نیس. فقط مرکز شهر یکم ترافیکه.

بیرون شهر هم نمیرونم. با ماشین شوهرم میریم 

ببخشی شمام داخل شهر که ترافیک باشه یا بخوایین از ماشین بزرگا سبقت بگیرین یه ترس کوچیک میاد سراغتون؟& ...

نه . اصلا.

من فقط از اون ماشین بزرگا که آجر میبرنا مال سان ۵۷ ان از اونا میترسم. حس میکنم ترمز ندارن .

تو ترافیک هم اوایل استرس داشتم بعد عادی شد. 

تیبا ماشین امتحان ساینا

تیبا بازم خوبه جمع وجور تره ولی پارس بزرگه وبرای دوبل دردسر آوره فرمونشم خیلی نرمه