2821
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 43 پست
من بارهفتم قبول شدم و هیچ وقفه ای ننداختم موقع امتحان هرسری که رد میشدم دوباره کلاس میگرفتم که غلط ه ...

اجباره که با مربی خودت کلاس برداری؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
تیبا بازم خوبه جمع وجور تره ولی پارس بزرگه وبرای دوبل دردسر آوره فرمونشم خیلی نرمه

آره 

حتما با ماشین امتحان تمرین کن

آموزشگاه ما اجازه میداد با ماشین امتحان کلاس برداریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره  حتما با ماشین امتحان تمرین کن آموزشگاه ما اجازه میداد با ماشین امتحان کلاس برداریم

چه خوب تورو برای منم دعا کن میترسم خیلی ممنون

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
اجباره که با مربی خودت کلاس برداری؟

برای من فقط بار اول و دوم نوشت 1جلسه کلاس

بقیشو خودم برمیداشتم

ولی اعتراف میکنم روز به روز بهتر میشدم 

از آزمون سوم به بعد کاملا روی کلاج مسلط شدم

3بار به خاطر آیین نامه افتادم

متاسفانه تهران خیلی بزرگه و البته شلوووغ

به قول شوهرم کسی که رانندگی بلد باشه همه جا میتونه برونه. 

فقط تجربه بیشتر شه و فرز بشی حله.

نه مدل ماشین مهمه نه شلوغی شهر.

مهارتت که زیاد شه به حرفم میرسی.

من خودم با اینکه مهارتم زیاده اما بازم با آیینه های ۲۰۶مشکل دارم. پس هنوز راننده نشدم

به قول شوهرم کسی که رانندگی بلد باشه همه جا میتونه برونه.  فقط تجربه بیشتر شه و فرز بشی حله. ...

آینه اش مگه چجوریه نداشتیم تاحالا ۲۰۶ اقوامم نداشتن

نه . اصلا. من فقط از اون ماشین بزرگا که آجر میبرنا مال سان ۵۷ ان از اونا میترسم. حس میکنم ترمز ندار ...

میدونی نمیدونم اصلا میشه اسمشو ترس گذاشت یا احتیاط یا چی... 

اما وقتایی که بارونی هست یا مه آلود یا برفی اینموقع ها این حس بیشتر میاد سراغم. 

به قول شوهرم کسی که رانندگی بلد باشه همه جا میتونه برونه.  فقط تجربه بیشتر شه و فرز بشی حله. ...

اون که بله درسته این حرف

ولی تهران جای اشتباه نداره 

اولین خطا مساوی میشه با تصادف

آینه اش مگه چجوریه نداشتیم تاحالا ۲۰۶ اقوامم نداشتن

من حس بدی دارم باهاش. شاید چون عادت نکردم.

بدبختیم اینجاس قرعه کشی ایران خودرو هم شوهرم ۲۰۶ زده بود دراومده ماه بعد میدنش. 😔

با تیبا و ال نود راحت تر بودم.