2777
2789
منم خیلی اصراف میکنم مخصوصا میوه.  منظورم قارچه.    قشنگ برششون بزن چی بهش میگن خلالش ...

منم همین کار و میکنم میشورم خسک میکنم برش میدم تو کیسه میزارم ولی کیسه رو پر نمیکنم هر بار عین شکل اولش در میاد

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوه چقد زیاد 😂

بجا ماکارونی برنجم میتونی بزنی ما پلو مخلوط میگیم. راستی یادم رفت ماشو ذرتم باشه میریزیم😂

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
منم همین کار و میکنم میشورم خسک میکنم برش میدم تو کیسه میزارم ولی کیسه رو پر نمیکنم هر بار عین شکل ا ...

آره منم. بعد بخای چنتا از کیسه در بیاری خیلی راحت در میاد

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
عزیزم منم اینطورم اینا همش از تنبلی مثلا حوصله نداری غذاتو یخچال بزاری... بادمجون... اگ مصرف نداری ن ...

😁 مثل من منم همسرم میگفت بخور نفسی حیفه بریزی دور اون یه کفگیرم بخور منم مجبور میشدم میخوردم 🤕

آره تنبلی هستش ولی جای تو یخچال هم هستش 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

حالا که داره من جایی کار میکنم که روزی سی تا چهل نفر مراجعه داره با همه هم باید حرف بزنم اما هنوز نه ...

ایول پس چرا ب کادر درمان نمیدن؟

هیاهوی بسیار برای هیچ...
😁 مثل من منم همسرم میگفت بخور نفسی حیفه بریزی دور اون یه کفگیرم بخور منم مجبور میشدم میخوردم 🤕 آر ...

توم سعی کن کم درست کنی. والا غذایه کم همیشه خوشمزس😂 من نمیدونم چرا زیاد درست میکنم بدمزه میشه

توم سعی کن کم درست کنی. والا غذایه کم همیشه خوشمزس😂 من نمیدونم چرا زیاد درست میکنم بدمزه میشه

😂😂 آره دیدیییی

چشم حتما عزیزم😁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ایول پس چرا ب کادر درمان نمیدن؟

دلیلشو از دلال ها بپرس 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
واااای تست کن عالیه فقط اخرش بریز ک رنگشو قشنگ حفظ کنه توی پیراشکیم خیلی خوبه اگه نمیریزی

زرشک برای بارداری خوب نیست 

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین