2777
2789
بدون گوشت و سویا؟

بله

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم برو

کجا بودی که چین اعتراف کرد خودش ویروسو ساخته؟ واکسنشم که داده اووووووه مدرنا و فایزر هم واکسن دادن 

تست بود میگم موش آزمایشگاهی بودیم 

تصور کن این ویروس بره تو بدن کسی که دیابت داره خب حالاتش رو چک میکنن بعد داروهای مختلف میدن ببینن با هر کدوم چه واکنشی داره 

رو هر بیماری با یه دارو خلاصه که موش آزمایشگاهی در سطح جهذنی حتی یه خانمی که تو آزمایشگاه چین بوده میاد بره امریکا که اعنراف کنه چطوری این ویروس ساخته شده که تو فرودگاه ناپدید میشه 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
نه داری اشتباه میگی 😂

آره بابا ماکارانی درستشه😂😂

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
کجا بودی که چین اعتراف کرد خودش ویروسو ساخته؟ واکسنشم که داده اووووووه مدرنا و فایزر هم واکسن دادن&n ...

فقط میتونم بگم پشماام 😐هرچی غیراین بگم تعلیق میشم 😐

هیاهوی بسیار برای هیچ...
پیمانه پلوپزی بگیرید ازاون استفاده کنید 

مرسی حتما میگیرم

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
الان همش بهش میگه مامان کمتر بخور لاغر بشی 😁😁

🤣🤣🤣

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اره عزیزم خیلی وقته نخوردم 😓 بازم ممنونم گفتی چیزای دیگم اگه میدونی بهم بگو جدید شنیدم میگن خاکش ...

والا دکترم زرشک ،زعفرون،عناب،دمنوش آویشن، کرفس

اینارو گفت اصلا نخور باعث سقط میشه.

حالا شنیه باز وقت دکتر دارم اولین سونوگرافیمه ، اگر چیز جدیدی گفت حتما بهت میگم.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین