2777
2789
زرشک برای بارداری خوب نیست  

چرا؟؟؟، زعفران بر بار داری بده

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سیب زمینیم توش خوبه 😍

سیب زمینی فقط ته دیگ😋

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

ولی نمیدونم چرا همیشه ماکارونیه دست پخت دیگران خوشمزس😐

طعم بیشتر ماکارونی به رب گوجه ی سره شده و زیادشه

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
ینی چی؟نیست؟یا گرونه؟

اعضای بدن گلم اتفاقا هست من تازه خریدم چرا نباشه 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
بله واقعا خیلی به آین فکر میکنم😔😔😔😔 چشم حتما حتما حواسم هست آخه یخچالمم کوچیکه لعنتی 😔😔😔

مامان منم عین شماست.حالا خوبه مادوتا یخچال داریم.من الان مجردم دختر خونم ولی خیلی ازینکار بدم میاد.گناه داره.عذاب وجدان میگیرم.

حتی گاهی میگم نریز بزار من شب یا فردا میخورم.یا ورمیداشت بشقاب داداشمو پره برنج میکرد اونام بزرگن ۲۰سال به بالان ولی ته ظرفشو کلی غذا میموند.برنجو گوشتو ماستو همه قاتی🤢🤢.کلی گوشت میریخت تو آشغالا.الان من غذامیکشم کسی ته بشقابش اضافه نمیاره حداقل مابقیش دستخورده نمیشه

یا میوه پوست میگرفت میبرد سیاه میشد میریخت توآشغالا الان دبگه باکلی دعوا مجبورش کردم پوست نگیره فقط ببره دورازجون نمیمیرن که خودش پوست بگیرن.یا زعفرونو همینجوری میریخت تو غذا وایی اگه بگم چقدر پول زعفرون میدادیم.الان قشنگ براش پودرمیکنم دم میکنم تو قوری تو بطری میزاریم تو یخچال.

شمام کم درست کن.یافوقش اگه موند شب همونو گرم کنید.بیرونم بمونه که خراب نمیشه اکه یکی دوساعت باشه.چون مام غذای ظهر تاعصر ردگاز میمیونه که خنگ بشه بعد بزاریم تویخچال

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
 بجا ماکارونی برنجم میتونی بزنی ما پلو مخلوط میگیم. راستی یادم رفت ماشو ذرتم باشه میریزیم😂

نمدونم فک نکنم اینجوری دوس داشته باشم 😂

هیاهوی بسیار برای هیچ...
چرا؟؟؟، زعفران بر بار داری بده

من هفته پیش دکتر بودم، هفته پنجممه

دکتر بهم گفت زعفرون،زرشک، کرفس،دمنوش آویشن ب هبچ عنوان نمیخوری

اینا باعث سقط میشه.

توی ماکارونی پودراویشن بزنی خیلب خوشمزه ست ولی من دیروز درست کردم از ترسم نزدم.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
مامان منم عین شماست.حالا خوبه مادوتا یخچال داریم.من الان مجردم دختر خونم ولی خیلی ازینکار بدم میاد.گ ...

بله عزیزم‌ شما درست میگین من یکم تنبلیم میاد و اینکه باید یه سری اصول رو یاد بگیرم 

برنج کیلویی 36 تومن واقعا هم گناه داره هم اسراف هم خدا روزی برکت رو از خونه میبره وقتی میریزمش دور 😔

ممنون از تلنگری که بهم دادین🙏🌷

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مامان منم عین شماست.حالا خوبه مادوتا یخچال داریم.من الان مجردم دختر خونم ولی خیلی ازینکار بدم میاد.گ ...

ماشالا به تو دختر خیلی خوشم اومد معلومه که کدبانو و مدبری

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

آفرین بهترین کارو میکنی منم قبل مثل تو بودم از اصراف متنفر بودم بعد ازدواج کردم تحت تاثیر خانواده شوهرم ک خیلی اصرا ف میکردن من قرار گرفتم تا الان. اما دارم سعیمو میکنم مثل قبلشم. البته اولیه عروسیم جاریم برنج 3برابر درست میکردن بقیشو برا همسایه می‌برد یا دور میریختن اونموقع از من یاد گرفتن ب اندازه درست کنن. اما الان من مثل اونا شدم😑

ماشالا به تو دختر خیلی خوشم اومد معلومه که کدبانو و مدبری

😁😁😏😏😎😎

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ