2777
2789
من هفته پیش دکتر بودم، هفته پنجممه دکتر بهم گفت زعفرون،زرشک، کرفس،دمنوش آویشن ب هبچ عنوان نمیخوری ...

آهان دکتر گفته. درست گفته. 

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
اولشو نفهمیدم 😐😐اعضای بدن؟

اوهوم 

درست فهمیدی 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم  درست فهمیدی

دلال اعضای بدن 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
آفرین بهترین کارو میکنی منم قبل مثل تو بودم از اصراف متنفر بودم بعد ازدواج کردم تحت تاثیر خانواده شو ...

نه مام زیاد درست میکنیم.مثلا گاهی برا مامانجونم که همسایمونه میدیم.یاحتی برا عمم.یا مستاجر مامانجونم که نیازمندن من مامانم کلا زیاد درست میکنه.ولی باریختن توی سطل اشعال مخالفم.انسان بخوره اشکال نداره حالا خودمون یانیازمند اما حروم کردنش گناه داره ولی غذای حیوان چیز دیگست.ما مثلا از سه تا پیمانه برنج شاید اندازه نصف پیمانه اشعالاشو جمع میکنیم.رو برنج پاک کردن حساسیم ولی خوب اونارو میریزیم برا گنجشکا.درحد لازم به پرنده وحیواناتم خوراک میدیم ولی بیشترش دیگه واقعا اصرافه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
😁 مثل من منم همسرم میگفت بخور نفسی حیفه بریزی دور اون یه کفگیرم بخور منم مجبور میشدم میخوردم 🤕 آر ...

😁😁مادرشوهرمم همش میگه بخورید حیفه حتی چایی رو 🥴شوهرم بچه کوچیکه خونه بوده همه به زور داده اون بخوره چاقش کرده 

ماکارانیه دیگه 😐😂

ماکارونیه آخه😂😂

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
😁😁مادرشوهرمم همش میگه بخورید حیفه حتی چایی رو 🥴شوهرم بچه کوچیکه خونه بوده همه به زور داده اون بخو ...

الهی😂

همسر منم بچه کوچیک خانواده هستش ولی مادرشوهرم چنین اخلاقی نداره😂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم منم اینطورم اینا همش از تنبلی مثلا حوصله نداری غذاتو یخچال بزاری... بادمجون... اگ مصرف نداری ن ...

پیمانه پلوپزی بگیرید ازاون استفاده کنید 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
اینی که بهت میگم نمیدونم باب سلیقه شما باشه یا نه.منم یه مدت همین فکرو میکردم تما بعد فهمیدم مشکل از ...

نوش جانتون اتفاقا من خودم چرخ کرده گوسفتدی درست میکنم 🙏🙏ممنون

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
مامان منم عین شماست.حالا خوبه مادوتا یخچال داریم.من الان مجردم دختر خونم ولی خیلی ازینکار بدم میاد.گ ...

به به چ خانم باسلیقه ای هستید ماشاالله 🙂

اصن کی تو ماکارانی ماش میریزه  حالا عدس ی چیزی

همیننننن

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  
زرشک برای بارداری خوب نیست 

اره عزیزم

خیلی وقته نخوردم 😓

بازم ممنونم گفتی چیزای دیگم اگه میدونی بهم بگو

جدید شنیدم میگن خاکشیرم خوب نی

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره