2777
2789
موافقم اما انگارقدیما باهمین سه تا خوشمزه وعطرداشت اماالان نه یا قبلا مامانابرامون میپختن عالی بود ی ...

اینی که بهت میگم نمیدونم باب سلیقه شما باشه یا نه.منم یه مدت همین فکرو میکردم تما بعد فهمیدم مشکل از گوشت چرخ کردمه.

گوشت چرخ کرده بهتره ترکیب گوساله و گوسفند باشه و یکم چرب.(میگم چرب چون کلا دوست ندارم روغن کارخونه ای استفاده کنم.با روغن خودش عاااالیه عالی)

صبورانه پیاز سرخ بشه و گوشت تفت داده بشه و رب هم بذاریم قشنک سرخ بشه و روغن رو قرمز کنه ماکارانی عالییی میشه.

سویا سیب زمینی پیاز داغ ..بعضی وفتا خم گوشت چرخ کرده یا قارچ

دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم خیلی چیزا میریزم 😂اما اومدم چیزای جدید دیدم مثلا همشون هویج و نخودفرنگی و قارچ و... میریزن

هویچ

کدو

بادمجون

دل مرغ

نخود فرنگی

ماش

میگو

تن ماهی

....

بازم بگم😂

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
قارچ رو یا ماکارونی رو عزیزم؟؟ من کلا خیلی اسراف میکنم اصلا هم راضی نیستما ولی تو غذا و مواد غذایی ...

منم خیلی اصراف میکنم مخصوصا میوه.  منظورم قارچه.    قشنگ برششون بزن چی بهش میگن خلالش کن یزره تو آب کش بزار کمی خش ک شه بعد قشنگ تو نایلون بسنگته بندی کن. هر بار که درشون میاری ن رنگ تغییر داده ن چیزی خیلیم تازش

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
همین؟

با ربع وته دیگه سیب زمینی وپیازو ادویجات

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤
من واسه ماکارونیم سیبزمینی نگینی خورد میکنم سرخ میکنم هویچ نگینی هم رو ابپز میکنم بعد یه عالمه پی ...

همه گفتن هویج

واقعا خوشمزس با هویج؟

هیاهوی بسیار برای هیچ...

شوهرم که فقط فرمی میخوره با گوشت کنارش هم حتما سیب زمینی سرخ کرده

برا خودم رشته ای با گوشت و فلفل دلمه و قارچ  

بچهام دو مدلشو دوست دارن

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

فقط پیاز داغ فراوون با چرخ کرده

یا تن ماهی یا سوسیس چیزه دیگه ای نمیزنم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
قارچ رو یا ماکارونی رو عزیزم؟؟ من کلا خیلی اسراف میکنم اصلا هم راضی نیستما ولی تو غذا و مواد غذایی ...

عزیزم منم اینطورم اینا همش از تنبلی مثلا حوصله نداری غذاتو یخچال بزاری... بادمجون... اگ مصرف نداری نخر. منم تازگیا دارم تلاشمو میکنم اصراف نکنم مالا تا چند روز پیش 5 پیمانه لیوان دسته دار برنج برا دونفر درست میکردم کلی اضاف میومد یا بزور تا شب میخوردیم یا خراب میش  بخاطر اینم ک زوری میگفتم حیفه بندازم دور کلی چاق شدم. الا فقط دوپیماه درست میکنم😁

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
ما ماکارونی میپزیم

منم برام سوال چرا میگن ماکارانی😂

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
منم خیلی اصراف میکنم مخصوصا میوه.  منظورم قارچه.    قشنگ برششون بزن چی بهش میگن خلالش ...

خیلی بده درکت میکنم منم میوه رو دارم 😖😖😖

آها نمیدونستم ممنون عزیزم حتما ☺️😘❤️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫