همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
وقتی اینجور نگاهایی رو حس میکنم رو خودم از خودم بدم میاد دلم میخواد اون لحظه گونی بپوشم بلکه منو نگا نکنه
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
اتفاقا بعضی دخترا وزنا هستن اینقدر خوششون میاد وبیشتر سوسه میان جلو مرد که انگار نه انگار این زن دار ...
اونا زنا مشکل دیده شدن بخدا حتی حیونا ب جفت های هم دیگ نظر ندارن
واقعا سخته میتونم درکت کنم با ی مشاور حرف بزن اون بهتر میدونه
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
ی لحظه تصورش کردم حالم یجوری شد وقتی اینجور نگاهایی رو حس میکنم رو خودم از خودم بدم میاد دلم میخواد ...
بخداامروزداشتم باپسرم ازخریدبرمیگشتم پیرمرده ذلیل شده چنان نگاه میکردانگارمایوپوشیده بودم درحالی که کاپشن وروسری بزرگ روسرم عین پیرزناخودموکادوپیچ کرده بودم🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️