2777
2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 41 پست

تقریبا تمام اقایون چند درجه هیزی رو دارن اما ایشون ۱۰۰ درجه بودن بهش بگید برا همه پی گیری هات مرسی

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

طبیعت مرد اکثر همینه هیچی نگاه کنه کاری نمیتونم بکنم خودمو میزنم به اون راه که حداقل از من ترس داشته باشه جلو من خودشو کنترل کنه

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

جلو چشماش به پسرا و مردا زل نیزدم ناجور، اگه شاکی میشد میگفتم چیزی که عوض داره گله نداره😊

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

خیلی حال بهم زنه واقعا زندگی با همچین مردای هیزی غیرقابل تحمله😕

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بستگی به خودت داره چقدغیرتی باشی من ابدابدا یه لحظه نمیتونستم تحمل کنم خداهم دیدمن شر میکنم خون می ریزم یکی بهم داد میگم کاپشن فلانی رودیدی ۳ساعت یه جابودیم میگه نه اصلانگاش نکردم

پیش نیومده همچین چیزی و ندیدم از همسرم 

همسرتون دلگیر نشو اما رفتار بیمار گونه داره

گفته بودم نه؟ 😄 😎شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.

انصافا بزن دهنش واقعا چندشن همچین بیمارایی هرچی حجاب هم داشته باشی فرق ندارد حالم از نگاه مریضشون بهم میخوره

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜
بستگی به خودت داره چقدغیرتی باشی من ابدابدا یه لحظه نمیتونستم تحمل کنم خداهم دیدمن شر میکنم خون می ر ...

حالا من اصلا کاریش ندارم اما گاهی واقعععا کم میارم وبهش میکم بدم میاد فلانی رو اونطور نگاه کردی 

میکع اره تو ذهنت منفی 

وتو فلانی وبهمانی

مثلن بهم میگه تتو فلانی رو دیدی میگم منکه هرروز باهاش سلام علیک میکنم جان بچه هام هنوز ندیدین این یه بار دم در دیدش وفهمید

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
تو هم خیلی تابلو به مردا نگاه کن

نمیتونم دست خودم نیست

حالا وقتی میریم بیرون پسرا که من رو نگاه میکنن میخواد خودش جر بده 

یه بار بهش گفتم مکن ونترس

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
حالا من اصلا کاریش ندارم اما گاهی واقعععا کم میارم وبهش میکم بدم میاد فلانی رو اونطور نگاه کردی  ...

واقعا نمیدونم چطورراهنماییت کنم تصورش برام سخته که تو چنین موقعیتی چیکابایدکرد