2777
2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 41 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهرم میگ اینو نگاه اوووه منم میگم عجب چیزیه و تموم اصلا برام مهم نیست نمیدونم چرا 

عجب چیزیه😑

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
ای عزیزم من خودمو جای تو گذاشتم واقعا سخته باید باهاش کنار بیای دیگه چاره یی نیست

منم دارم کنار میام اما گاهی واقعا کم میارمممم 

خیلی سختمه خیللی

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺

ی لحظه تصورش کردم حالم یجوری شد

وقتی اینجور نگاهایی رو حس میکنم رو خودم از خودم بدم میاد دلم میخواد اون لحظه گونی بپوشم بلکه منو نگا نکنه 

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
ی لحظه تصورش کردم حالم یجوری شد وقتی اینجور نگاهایی رو حس میکنم رو خودم از خودم بدم میاد دلم میخواد ...

اتفاقا بعضی دخترا وزنا هستن اینقدر خوششون میاد وبیشتر سوسه میان جلو مرد که انگار نه انگار این زن داره 

و

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
اتفاقا بعضی دخترا وزنا هستن اینقدر خوششون میاد وبیشتر سوسه میان جلو مرد که انگار نه انگار این زن دار ...

اونا زنا مشکل دیده شدن بخدا حتی حیونا ب جفت های هم دیگ نظر ندارن

واقعا سخته میتونم درکت کنم با ی مشاور حرف بزن اون بهتر میدونه

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     

والاهمه ی مردااینجوریه متاسفانه یکیشو۶ساله تحمل میکنم اوایل نامزدی ازبس ازکون وپاهای زنای دیگه وقتی میدیدمیگفت دیوونه میشدم چن باری باهاش دعواکردم یکم درست شده بودبازم شروع کرده  هم باس ن م بزرگه هم قیافم بدنیست ولی الاغ بازنگاه میکنه به بقیه وقتی چیزی میگم میگه چی کارکنم چشماموببندم😬😬😬الهی کوربشی

ی لحظه تصورش کردم حالم یجوری شد وقتی اینجور نگاهایی رو حس میکنم رو خودم از خودم بدم میاد دلم میخواد ...

بخداامروزداشتم باپسرم ازخریدبرمیگشتم پیرمرده ذلیل شده چنان نگاه میکردانگارمایوپوشیده بودم درحالی که کاپشن وروسری بزرگ روسرم عین پیرزناخودموکادوپیچ کرده بودم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نمیتونم دست خودم نیست حالا وقتی میریم بیرون پسرا که من رو نگاه میکنن میخواد خودش جر بده  یه ب ...

بخاطر این میگم که شوهرت ترک کنه کلا مردا نگاه میکنن اما اینکه اینجوری چشم هیز باشن سخته تحمل کنی

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدارو شکر