2777
2789
چند بار دعوا کردیم التماس کردم ک طلاق بده هی میگه دوست دارم بفکر بچه باش اگه نبود بخاطر خودتم ک شده ...

باید متوجه بشه که اگر شما اینکارو در زندگی انجام میدادین اون چه عکس العملی انجام میداد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببين حضانت دختر تا٧سالگي كه با شماست بي برو برگرد اين بين تا٩سالگي ميتونه پدرش بگيره اونم با شرطي كه ...

منم میخاستم یه فرصت دوباره بدم بهش بخاطر دخترم ولی نمیدونم چرا قبول نمیکنه که تعهد کتبی بده

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

کاش مشکلت حل بشه

ممنونم عزیزم همچنین مشکل تو ولی همین ک عقدی و بچه نداری خودش خیلیههه 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

نه اتفاقا بر عکس لر هستن😬 خب قبول نمیکنه کتبی به زبونی میگ پشیمونه هر چی دارم برا تو اگ اتفاقی افتا ...

اگر کتبی قبول نکرد اصلا نرو

ریگی به کفشش هست کتبی قبول نمیکنه 

خونه بابات باش ولی برو در خواست نفقه کن همین

خب همين دو ماه يه فرصته پرونده استرداد جهيزيه رو نبند برو ببين چكاره هست ولي بعيده كامل كامل تغيير ك ...

اره بعیده ولی منم باور کردم حرفاشو ک عوض میشه میخاستم برم گفتم ک بابام داشت سکته میکرد مامانم خودشو میزد...من فقط میگم در حق دخترم ظلم نکنم بعدا دلش باباشو بخاد اخه اون یه شهر دیگست با اینک کوچیه الانم یک ماه میشد ندیده بود باباشو از بغلش پایین نمیومد دلم کباب شد شوهرمم با گریه رفت گفت دخترمو ازم نگیر😭😭😭

اگر کتبی قبول نکرد اصلا نرو ریگی به کفشش هست کتبی قبول نمیکنه  خونه بابات باش ولی برو در خ ...

اره دخترخالمم میگ اخه من النگو زیاد دارم یه دفه پدرش زنگ زده بود اونارو بیار جهیزیتو ببر منم از همین میترسم تا کتبی امضا نده نمیرم

این باید خونه بابات باشی تا ادب بشه

اره ولی تو این مدت یه زنگیم ب من نزده اه 😒

اره دخترخالمم میگ اخه من النگو زیاد دارم یه دفه پدرش زنگ زده بود اونارو بیار جهیزیتو ببر منم از همین ...

همین که دخترتو ازش دور کنی 

دوبار بکششونیش تو دادگاه ادب میشه

همین که دخترتو ازش دور کنی  دوبار بکششونیش تو دادگاه ادب میشه

اره خداکنههه فقط ادب بشه😔برام دعا کنید ممنونتونم