2777
2789
نرفت هم كوتاه بيا بخاطر دخترت.يه مدت صبر كن بذار يه جلسه دادگاه بريد شايد اونجا كوتاه اومدالبته اگر ...

اخه از یه طرفیم مامان بابام نمیزارن دیگ وقتی اومده بود سراغم انقد گریه کردن بابام داشت سکته میکرد منم گفتم تا قبول نکنه نمیرم این وسطه گیر کردم😔

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دادگاه آخرین راه باشه به نظرم 

خب من رفتم مهریمو گزاشتم اجرا برا استداد جهیزیه ابلاغیه اومده برا دو ماه دیگست 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

این دوماه زورت رو بزن دیگه شاید تعهد داد توهم مث منی دقیقا گیر کردیم جفتمون فقط تو بچه داری من ندارم 😭😭

اره میدونم ولی نمیشد یه جوریه ک هرچی مامانشو ابجاش بگن انجام میده ولی الان میگفت عوض شدم ولی من بهش ...

ببخشید فکرکنم خانواده شوهرت ترک زبان هستن

باید پدرت از شوهرت تعهد بگیر دست درازی نکن فحاشی نکن

شوهرت باید با پدر و مادرش بیان با خانواده شما صحبت کنن 

بعد بروهمینطوری نرو 

اره میدونم ولی نمیشد یه جوریه ک هرچی مامانشو ابجاش بگن انجام میده ولی الان میگفت عوض شدم ولی من بهش ...

ببين حضانت دختر تا٧سالگي كه با شماست بي برو برگرد اين بين تا٩سالگي ميتونه پدرش بگيره اونم با شرطي كه دخترت قبول كنه كه اصولا دخترا ميگن ميخاييم پيش مامانمون باشيم و اجباري هم نميتونن بچه رو ببرند.اين از بچه.ولي پرونده رو نبند يه فرصت دوباره بده يك ماه دو ماه ديرتر بشه بهتره يه عمر فكر كني شايد تغيير كرده بود و من چرا فرصت ندادم.

ما ملت حسينيم

خب همين دو ماه يه فرصته پرونده استرداد جهيزيه رو نبند برو ببين چكاره هست ولي بعيده كامل كامل تغيير كرده باشه اما احتمال اينكه سعي در تغيير داشته باشه زياده

ما ملت حسينيم
این دوماه زورت رو بزن دیگه شاید تعهد داد توهم مث منی دقیقا گیر کردیم جفتمون فقط تو بچه داری من ندارم ...

اره فقط دعا میکنم که قبول کنه وتعهد بده..اخه بخدا اگ بخاد میتونه بیاد این شهری ک هستم خونه بخره کار پیدا کنه ولی میگ نه بهونه الکی میاره خدا خودش بهمون کمک کنه هر چی بصلاحمونه اتفاق بیوفته

ببخشید فکرکنم خانواده شوهرت ترک زبان هستن باید پدرت از شوهرت تعهد بگیر دست درازی نکن فحاشی نکن ...

نه اتفاقا بر عکس لر هستن😬 خب قبول نمیکنه کتبی به زبونی میگ پشیمونه هر چی دارم برا تو اگ اتفاقی افتاد ک نمیوفته همه برا تو 😐😏