2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه دوسم داشت یه ماه ولم میکرد به نظرت؟؟

پس قیدش رو بزن

اصلا هم فکر نکن بده و..‌.

خیلی ها تو عقدکردگی جدا میشن. اصلا طوری نیست.

خدا رو شکر کن که زود فهمیدی

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
ماشاءالله ۱۷سال از ۱۲ سالگی زیر دست این نامرد. بچم تو نوجوایش صدمه دید بخاطر شوهر نفهم ظالم من

خب خانوميه براي خودش.باز خدا رو شكر هر جوري بوده طي كرده ان شاالله موفقيتهاي درسيش جبران ميكنه مشكلات خانوادگي رو براش

ما ملت حسينيم
پس قیدش رو بزن اصلا هم فکر نکن بده و..‌. خیلی ها تو عقدکردگی جدا میشن. اصلا طوری نیست. خدا رو شکر ...

میدونی خیلی استرس میکشم از یه طرف سرکارم کارمونم پر استرس بعدشم همش پیش مشاور و وکیلم ینی تموم میشه؟دلم یه ساعت خواب آروم میخاد

بله البته بعد از اون یبار دیگه هم بود ولی گفت گوشی دست دوستم بوده که من اصلا باور نکردم 

مدرکی هم الان‌ دستتون دارین؟!...یا اگه ندارین فکر میکنین که از راههای قانونی بشه کاری کرد؟!

خب خانوميه براي خودش.باز خدا رو شكر هر جوري بوده طي كرده ان شاالله موفقيتهاي درسيش جبران ميكنه مشكلا ...

ان شاءالله

بچم هم درسش خوب. هم اخلاقش. هم ایمانش.

الهی شکر

ولی خیلی سختی کشید

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
میدونی خیلی استرس میکشم از یه طرف سرکارم کارمونم پر استرس بعدشم همش پیش مشاور و وکیلم ینی تموم میشه؟ ...

ببين پروسه طلاق يه فكر و روح قوي و يه پشتكار جدي ميخاد هم براي زن هم مرد .خانمها چون عاطفي ترند سختتر هست براشون.سعي كن احساساتت رو كنترل كني برو ببين جلسه اول دادگاهتون چي ميخاد بگه.ديدي داره چرت و پرت ميگه جدا شو.

ما ملت حسينيم