2777
2789
اي بابا سخت شد.طفلك دخترت.سعي كن خيلي مراقبش باشي 

بچم خیلی اذیت شد. خییییییلی

ولی قوی شد

صبور شد

الان خیلی صبور و عاقله. جواب اذیت های مردک رو نمیده. سلام میکنه و میره تو اتاق. حتی شام تنها می خوره.

دعاش کن

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پس هنوز کامل جدا نشدی؟ اگه دوست داری بمن بگو مشکل شوهرت چیه؟کمکت میکنم چند سالته؟

۲۵سالمه شوهرم به شدت وابسته خونواده اشه خونواده شم زورگو و بسیار شرهستن الانم یه ماهه رفته مادرش گفته نمیخامت نمیذارمم پسرم بخادت

به نظرت بااینکه وابسته اس و پدرش زورگو نمیشه زندگی کرد؟؟

الان اولشه و اینطور برات روشن شده.

همچین آدمی از اونهاست که دستش برسه پات رو از خانواده ات میبره.

دوستت داره؟؟؟

۲۵سالمه شوهرم به شدت وابسته خونواده اشه خونواده شم زورگو و بسیار شرهستن الانم یه ماهه رفته مادرش گفت ...

پس تقصیر مادر سلیطه اش هس

باهاش حرف بزن اول

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
بچم خیلی اذیت شد. خییییییلی ولی قوی شد صبور شد الان خیلی صبور و عاقله. جواب اذیت های مردک رو نمید ...

الهي عاقبت بخير بشه.وقتي شوهرت نيست بهش توجه كن بيشتر از بچه هاي ديگت.خيلي مراقبش باش 

چند سالشه؟

ما ملت حسينيم
شما الان عقدي سختته جدا بشي چطور وقتي يه بچه داشتي ميگي نميرفتي

من سختمه خیلی هم سختمه چون شرایط خونواده ام قبول نمیکنن مطلقه باشم الانم اگه حق طلاق داشتم ادامه میدادم ینی واسه اون ناراحت نیسم طلاق که بگیرم دیگه نمیشه برگردم به زندگی با توجه به شرایط خودم

خودش میدونه که شما میدونین که بهتون خیانت کرده؟!

بله میدونه و منم بهش گفتم که دوسش ندارم. ولی آدم چندبار میبخشه. یبار دوبار یا 4بار؟ 

میشه برای بچه دار شدنم دعا کنید.... بوس بهتون 😘
الهي عاقبت بخير بشه.وقتي شوهرت نيست بهش توجه كن بيشتر از بچه هاي ديگت.خيلي مراقبش باش  چند سال ...

ماشاءالله ۱۷سال

از ۱۲ سالگی زیر دست این نامرد.

بچم تو نوجوایش صدمه دید بخاطر شوهر نفهم ظالم من