2777
2789
عنوان

از اینکه کرونا گرفتم واقعا خوشحالم ☺☺☺

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 66 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یه جا بودم 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خوووب 

یه کاربری که گفت با یه مرد متاهل دوستم 

رفتم تمام تاپیکهاش رو عناوینش رو دیدم 

خودشم متاهل بود و بچه داشت 

از زمانی که خودش بچه نداشت و اقا مجرد بوده با هم دوست بودن ....تا الان که اقا زن گرفته و اینم بچه دار شده 

هنو باور کنید اینطوووریم 😐

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اگه شانس بیاری نمیری 

مگه هر كي كرونا بگيره ميمره فقط پنج درصد فوت ميكنند نود و پنج درصد خوب ميشن منكه خودمون خانوادگي گرفتيم خوب شديم تمام دوستا و فاميلا و اشناها هم گرفتن همه خوب شدن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
الان یه جا بودم  😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 خوووب  یه کاربری که گفت با یه مرد متاهل دوستم ...

فقط بزارید زنده بمونم  

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود...گاهی برای خنده دلم تنگ میشود...گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود...گویی به خواب بود جوانی مان گذشت...گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود 
اره خوش حالم چون برای اینکه به خودم برسم وقت پیدا کردم . 

نگو اولش راحته بعد پدرت در میاد حالت اینکه یه تریلی رفته رو‌بدنت و خوردو خمیرت کنه

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️