2777
2789
عنوان

از اینکه کرونا گرفتم واقعا خوشحالم ☺☺☺

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 66 پست
خب علائم فرق داره . سیستم دفاع بدنم همینطور . من خودم فک می کردم سرما خوردم رفتم دکتر تست نوشت کرونا ...

الهی بهتر بشی عزیزم 

اسی ببخشید بازم مت حواسم نبود توی تاپیکت اشتباهی پست گذاشتم ...میبوسمت

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
من الان تاپیک بغلی ترسناکه اونجا بودم

اوه ببر منم زود باااااش😁

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه ببر منم زود باااااش😁

مثلا تگت کردم صبر کن

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود...گاهی برای خنده دلم تنگ میشود...گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود...گویی به خواب بود جوانی مان گذشت...گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود 
مثلا تگت کردم صبر کن

مرجان یه تگ میخوای کنیهااا سه سال گذشت که 🤣😂😂😂😂

بابا همه مالکوما خودمم نترس بزن

مرجان یه تگ میخوای کنیهااا سه سال گذشت که 🤣😂😂😂😂 بابا همه مالکوما خودمم نترس بزن

بابا نمیشه چرا

اسمش اینه  تو اتاق خواب مشغول ارایش بودم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود...گاهی برای خنده دلم تنگ میشود...گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود...گویی به خواب بود جوانی مان گذشت...گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود 
بابا نمیشه چرا اسمش اینه  تو اتاق خواب مشغول ارایش بودم

اها اوووووووومدم ...🧟‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792